Οι «καμπάνες» πέφτουν βροχή στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο-Νέα τιμωρία

 Οι τιμωρίες πέφτουν βροχηδόν στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο από τον Αθλητικό Δικαστή. Η νέα ποινή, της ημέρας, αφορά τους αγώνες του Παναθηναϊκού με Απόλλωνα Πατρών και ΑΕΚ, τους οποίους παρακολούθησε, παρά την απαγόρευση, που του είχε επιβληθεί. Σχετική καταγγελία είχε κάνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Η νέα ποινή στον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αφορά πρόστιμο ύψους 14.000€,  μαζί με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για δώδεκα (12) ακόμη μήνες. Παράλληλα, η ομάδα θα κληθεί να πληρώσει  το ποσό των 30.000€ ως τιμωρία.

Η θέση του Παναθηναϊκού στο θέμα δεν αλλάζει πάντως, όσον αφορά τον τρόπο αντιμετώπισης των αποφάσεων του Αθλητικού Δικαστή. Οι «πράσινοι» θεωρούν ότι πρόκειται για μία ακόμη αντισυνταγματική απόφαση, από τη στιγμή που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει καμία σχέση (οικονομική ή διοικητική) με την ομάδα, από τις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη.

Ο κ Γιαννακόπουλος, σημειωτέον, έδωσε κανονικά το «παρών» στον δεύτερο της σειράς των τελικών αγώνα την Τετάρτη το βράδυ στο ΟΑΚΑ, όπως αποδεικνύεται από πλήθος φωτογραφιών (όπως η ανωτέρω). Το γεγονός επικαλέστηκε ήδη ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναμένεται να κάνει προσφυγή, ζητώντας την εκ νέου τιμωρία του γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία. Συνεπώς, έπεται συνέχεια στον κύκλο των τιμωριών…

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here