Δήλωση-σοκ του υπουργού Εθνικής Αμυνας: Οι ένοπλες δυνάμεις αναλαμβάνουν και την εσωτερική ασφάλεια της χώρας!

Τις πιο σκοτεινές μέρες της πολιτικής μας ιστορίας, έφερε στο νου, μια απαράδεκτη, προκλητική, αντιδημοκρατική δήλωση του υπουργού Εθνική Αμυνας, Ν. Παναγιωτόπολου στη Βουλή. Μιλώντας κατά την συζήτηση της τροπολογίας για τοποθέτηση εθνικού συντονιστή στο μεταναστευτικό και απόλυτη στρατιωτικοποίηση των συνόρων,   και προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ανέφερε επί λέξει ότι «το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνει επί πλέον βάρος και όποια ευθύνη χρειαστεί προκειμένου να υπερασπιστεί την ασφάλεια των εξωτερικών συνόρων αλλά και την εσωτερική ασφάλεια. Αυτό μας ζητήθηκε και αυτό κάνουμε».

Η νέα επικίνδυνη δήλωση του Νίκου Παναγιωτόπουλου έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά πολιτικών ατοπημάτων μόνον που αυτή τη φορά η γλώσσα θυμίζει μελανές στιγμές της ελληνικής ιστορίας όταν ο στρατός κατέλυε τη Δημοκρατία.

 

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος απαντώντας στις διαμαρτυρίες του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρη Τζανακόπουλου ανέφερε ότι λέγοντας ότι ο στρατός θα προστατεύσει την εσωτερική ασφάλεια εννοούσε ότι προστατεύοντας τα εξωτερικά σύνορα της χώρας από την εισροή τζιχαντιστών, προστατεύει και τους πολίτες της χώρας.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here