Δικαστική έρευνα κατά του Ζεράρ Ντεπαρντιέ για βιασμούς

Ερευνα σε βάρος του 69χρονου σταρ του γαλλικού κινηματογράφου Ζεράρ Ντεπαρντιέ για «βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις» διέταξε η Εισαγγελία του Παρισιού, έπειτα από μήνυση που κατατέθηκε τη Δευτέρα στη νότια Γαλλία.

Η καταγγελία προέρχεται από 22χρονη ηθοποιό και χορεύτρια, η οποία μίλησε για γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην κατοικία του Ντεπαρντιέ στο Παρίσι, υποστηρίζοντας ότι οι σεξουαλικές επιθέσεις έγιναν στις 7 και 13 Αυγούστου.

Εξήγησε πως «κακοποιήθηκε σεξουαλικά δύο φορές από τον ηθοποιό, στο περιθώριο μιας ανεπίσημης πρόβας για ένα θεατρικό έργο», όπως αναφέρει η εφημερίδα Le Parisien.

«Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε επίθεση, οποιονδήποτε βιασμό», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος του, ο Ερβέ Τεμίμ.

«Εκφράζω τη λύπη μου για τον δημόσιο χαρακτήρα αυτής της διαδικασίας, ο οποίος δημιουργεί μείζονα βλάβη στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ, η αθωότητα του οποίου είμαι πεπεισμένος ότι θα αναγνωριστεί», δήλωσε ο Τεμίμ απευθύνοντας έκκληση για «μέγιστη αυτοσυγκράτηση και μετριοπάθεια με σεβασμό του δικαίου όλων των μερών».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here