Διοικητική έρευνα για τα χημικά για τους πλειστηριασμούς στο συμβολαιογραφείο

Διοικητική έρευνα διέταξε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το μεσημέρι έξω από συμβολαιογραφείο στην οδό Καποδιστρίου 18 στην Αθήνα, όπου πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μέλη της ΛΑ.Ε. για το ζήτημα των πλειστηριασμών.

Στα επεισόδια η ΕΛΑΣ υποστηρίζει οτι τραυματίστηκαν 4 αστυνομικοί. Πάντως τρεις διαδηλωτές τραυματίσθηκαν, μια δυναίκα και δυο άνδρες -οι άνδρες παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα.

Τα επεισόδια άρχισαν ότι η Αστυνομία είπε στους συγκεντρωμένους ότι στο συμβολαιογραφείο επιτρεπόταν να ανεβούν μόνον ο Δημήτρης Στρατούλης και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης. Ωστόσο, εκείνοι αρνήθηκαν, καθώς επιθυμία τους ήταν να ανέβει αντιπροσωπεία και ο κόσμος κινήθηκε προς το συμβολαιογραφείο ώστε να εισέλθει. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών προκειμένου να διαλύσουν το πλήθος.

Μετά τη ρίψη των χημικών το πλήθος διασκορπίστηκε.

Σχετική ανακοινωση για απρόκκλητη βία κατά των διαδηλωτών εξέδωσε η ΛΑΕ

Και  το ΠΑΜΕ σε συμβολαιογραφείο


Νωρίτερα, μπλόκο σε συμβολαιογραφικό γραφείο σε κτήριο της Σταδίου πραγματοποίησαν δεκάδες μέλη του ΠΑΜΕ στο πλαίσιο των διαμαρτυριών για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Τα μέλη του ΠΑΜΕ εισήλθαν στη στοά στην οποία βρίσκεται η είσοδος του γραφείου και βρέθηκαν αντιμέτωπα με άνδρες των ΥΜΕΤ.

Στη συνέχεια αποχώρησαν με κατεύθυνση άλλο συμβολαιογραφείο.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here