Διεθνώς ρεζίλι ο Μητσοτάκης-Politico για κορωνογλέντι της Ικαρίας: Παραβίασε ξανά τα απαγορευτικά μέτρα!

Δριμεία επίθεση στον Ελληνα πρωθυπουργό τον οποιο εγκαλούν ότι παραβίασε ξανά του κανόνες προστασίας από τον κορωνοϊό που θέσπισε η κυβέρνησή του, εξαπολύει με δημοσίευμα του το Politico.

Eχοντας τίτλο, «Ο έλληνας πρωθυπουργός κατηγορείται ότι παραβίασε τους υγειονομικους κανόνες κατά της πανδημίας-ξανα», το δημοσίευμα αναφέρει μεταξυ άλλων: «Ο ελληνας πρωθυπουργός δέχεται πυρά ξανά για προφανή αγνόηση των κανόνων προστασίας κατά του κορωνοϊού που θέσπισε η ίδια του η κυβέρνηση». Το δημοσίευμα αναφέρεται με το ξανά, στην ποδηλατάδα τη Πάρνηθας ην οποία ο κ. Μητσοτάκης είχε αποδώσει σε ανεμελιά..

Το Politico, αναφέρει επίσης ότι ο κ. Μητσοτάκης σύμφωνα με βίντεο και φωτογραφίες, φαίνεται να συμμετάσχει σε μια συγκέντρωση 30-40 ατομων σε ένα μπαλκόνι σπιτιού του τοπικού βουλευτή της ΝΔ κ. Στεφανάδη που είναι γιατρός. Στην συγκέντρωση συμμετείχαν επίσης υπουργοί και άλλοι επίσημοι.

«Αυτό συνέβη μετά την εφαρμογή νέων αυστηρών περιορισμών σε πολλά μέρη της χώρας και της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τι 6 το απόγευμα. Οι Ελληνες βρίσκονται σε lockdown από το Νοέμβριο και δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν σε συγκεντρώσεις…Οι παραβάτες αντιμετωίζουν πρόστιμα 300 ευρώ και οι οργανωτές 3.000 ευρώ.

Αναφερει επίσης ότι περίπου 6.000 άτομα έχουν χάει τη ζωή τους από τον covid ..Ο κ. Μητσοτάκης κατηγορήθηκε ότι παραβίασε ξανά τους απαγορευτικού κανόνες τον περασμένο Δεκέμβριο κατά την ποδηλατάδα στην Πάρνηθα με τη σύζυγό του..

Η συγκέντρωση στην Ικαρία αποδοκιμάστηκε από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και ο πρωθυπουργός κατηγορήθηκε ως ανεύθυνος αλαζόνας.

Το δημοσίευμα κάνει αναφορά και στις δηλώσεις του κ. Τσίπρα αλλά και στις απαντήσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here