Διεθνοποίηση μέσω facebook για Κουφοντίνα

Σε δημοσιοποίηση εκτός Ελλάδος της απεργίας πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα προχωρούν εκατοντάδες χρήστες του Facebook αναρτώντας σχόλια μεταξύ άλλων στον επίσημο λογαριασμό του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο BBC στο CNN.

Σε μια προσπάθεια περαιτέρω πίεσης προς την κυβέρνηση που αρνείται να εφαρμόσει τον νόμο τον οποίο η ίδια έφερε και ψήφισε στη Βουλή, οι χρήστες του εν λόγω μέσου κοινωνικής δικτύωσης αναρτούν σχόλια όπως: «Κάτι είναι σάπιο στην πολιτεία της Ελλάδας. Ο φυλακισμένος Δημήτρης Κουφοντίνας βρίσκεται σε απεργία πείνας για 48 ημέρες και σε απεργία δίψας για 3 ημέρες. Ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατέστησε σαφές ότι τα δικαιώματα του ανθρώπου και των κρατουμένων είναι ασήμαντα όταν πρόκειται για τους ιδεολογικούς εχθρούς του. Δράστε τώρα».

«Η δημοκρατία απειλείται στην Ελλάδα. 48 ημέρες σε απεργία πείνας και 2 σε απεργία δίψας, ο Δημήτρης Κουφοντίνας ζητεί από την κυβέρνηση να επιτρέψει τη μεταφορά του στη φυλακή Κορυδαλλού, όπως υπαγορεύει ο νόμος. Κανένας νεκρός απεργός πείνας σε ευρωπαϊκή χώρα. Απαιτούμε δικαιοσύνη. Απαιτούμε δημοκρατία», είναι ένα ακόμα σύνηθες σχόλιο στο Facebook.

Σχόλια στο fb
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here