Διευκρινίσεις Κυβέλη για την ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ

«Στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 η Δημοκρατική Αριστερά, με επικεφαλής τον τότε πρόεδρό της Φώτη Κουβέλη, μετείχε με δικό της ψηφοδέλτιο σε ολόκληρη την Ελλάδα  και έδωσε τη μάχη με όλες της τις δυνάμεις», τονίζει το γραφείο του πρώην προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, τονίζοντας ότι «κατά συνέπεια μόνο σε παρανόηση, σε παραδρομή ή προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων οφείλεται αυτό που επιχειρούν κάποιοι να αποδώσουν στον Φώτη Κουβέλη, ότι σε συνέντευξη του σε ραδιόφωνο  δήλωσε ότι δήθεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ  στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015».

Σύμφωνα με το γραφείο του κ. Κουβέλη, ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ  ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και «όχι» στο δημοψήφισμα. Επίσης, δήλωσε ακόμη ότι και πάλι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Action και ερωτηθείς με ποιο κόμμα θα μπορούσε να είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, ο κ. Κουβέλης απάντησε: «Το μόνο που θα σας πω είναι ότι στις προηγούμενες και στις προ-προηγούμενες εκλογές ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ. Στο δημοψήφισμα ψήφισα όχι. Και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ».

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here