Οι διαξιφισμοί Καμμένου-Ντόρας-Αδωνι, τα καρφιά και ο Μαρινάκης

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/Γ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Εντονους προσωπικού χαρακτήρα διαλόγους είχαν στη Βουλή, οι παλιοί πολιτικοί σύμμαχοι, Π. Καμμένος, Ντ. Μπακογιάννη και Αδωνις Γεωργιάδης. Στους διαλόγους αναφέρονται μεταξύ άλλων ποιές είναι οι στενές σχέσεις της κ. Μπακογιάννη και γενικά της οικογένειας Μητσοτάκη με τον επιχειρηματία Β. Μαρινάκη, η περίεργη διαδρομή 1 εκ. ευρώ που βρέθηκε στο πόθεν έσχες της κ. Μπακογιάννη, η σοβαρή καταγγελία για την παρανομία της πεθεράς του κ. Καμμένου που πήρε επιδότηση ΕΣΠΑ για τουριστικό κατάλυμα αλλά χρησιμοποιεί το κτίσμα ως προσωπική της βίλα, καθώς και για το πότε συναντήθηκε ο κ. Καμμένος και η σύζυγός του με τον κ. Μαρινάκη ή στενό συνεργάτη του.

Ομορφος κόσμος…

Τζάμπα μάγκας είναι αυτός που σηκώνεται από τα έδρανα και προκαλεί να γίνει προκαταρκτική επιτροπή και στην εξεταστική κρύβετε πίσω από τις φούστες του κ. Τσίπρα» είπε η κυρία Μπακογιάννη, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. «Ωραία, πίσω από τα παντελόνια του κ. Τσίπρα, αν σας ενόχλησε η φούστα» συνέχισε.

«Ο Καμμένος ανέφερε ότι είμαι φίλη με τον κ. Μαρινάκη. Λάθος. Είμαι κουμπάρα του. Με έχει παντρέψει και έχω βάλει λάδι στον γιο του, που σήμερα είναι 18 ετών. Όμως, από το 1996 θυμάμαι τις εξαιρετικές σχέσεις Καμμένου – Μαρινάκη. Εγώ είχα κοινωνικές σχέσεις με τον κ. Μαρινάκη και είναι γνωστό, καθώς μεταδόθηκε ο γάμος μου live, αλλά ο κ. Καμμένος, ο οποίος δεν είχε αυτού του είδους την κουμπαριά, γιατί επισκεπτόταν τον κ. Μαρινάκη στο γραφείο του. Έτσι δεν είναι, κ. Καμμένε; Όταν το τελευταίο διάστημα είχατε δυσκολίες κ. Καμμένε, γιατί στέλνατε στο γραφείο του κ. Μαρινάκη και την σύζυγό σας; Έτσι δεν είναι; Επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, κ. Καμμένε, τα νταηλίκια καλό είναι να τα υποστηρίζεις. Γι’ αυτό να λέτε ό,τι θέλετε με προσοχή και σεβασμό. Αν έχετε στοιχειώδη σεβασμό σηκωθείτε και πείτε αυτό που λέγατε. Να πείτε στους βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσουν την εξεταστική για να μην γίνετε ρόμπα».

Άδωνις Γεωργιάδης: Δώστε την άδεια να ρωτήσουμε το καζίνο πόσα λεφτά παίξατε κ. Καμμένε. Δεν μας λέτε πόσα παίξατε στη ρουλέτα. Ο κ. Καμμένος όποτε βρίσκεται σε δύσκολη θέση βάζει μπροστά τα παιδιά του. Δεν μας είπατε κ. Καμμένε ότι το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον στο σπίτι σας στην Ικαρία δεν ήταν τα παιδιά. Ήταν ότι έχει επιβληθεί πρόστιμο γιατί πήρατε επιδότηση για να κάνετε κατάλυμα και το κάνατε προσωπική βίλα».

Π. Καμμένος: Δικό μου είναι;

Αδ. Γεωργιάδης: Της πεθεράς σας. Έκλεψαν δημόσιο χρήμα και δεν πληρώνουν το πρόστιμο.

Π. Καμμένος: Από το γραφείο μου εσύ και τα άλλα φασιστοειδή δεν μπαίνατε ούτε για έρανο. Μήπως θέλεις να σου στείλουμε και καμία φωτογραφία από την κρεβατοκάμαρά μας. Τον Μαρινάκη τον συνάντησα μια φορά σε γιορτή Χριστουγέννων που διοργάνωσε ο κ. Πατέρας. Η γυναίκα μου ποτέ δεν τον συνάντησε. Συνάντησε μόνο τον Κουρτάκη. Για πείτε μου κυρία Μπακογιάννη όμως, αν το εκατομμύριο που βρέθηκε στο Λονδίνο έφυγε από εταιρεία Μαρινάκη; Φέρτε πίσω τα  κλεμμένα»

Ντ. Μπακογιάννη: Εμένα δεν με εκπλήσσει η χυδαιότητα του κ. Καμμένου.  Όταν έγινε η ιστορία του πόθεν έσχες και επειδή εγώ φορώ παντελόνια προσήλθα στην Βουλή και ζήτησα από τους συναδέλφους να ψηφίσουν υπέρ της άρσης της ασυλίας μου. Ο Μανώλης Γλέζος με ρώτησε αν θέλει να ψηφίσουμε όλοι υπέρ της άρσης και του είπα ναι. Πήγα στο δικαστήριο και αθωώθηκα πανηγυρικά. Δεν μπήκε στο αρχείο, αθωώθηκα. Εσείς προσέξτε γιατί εμένα με έχουν ψάξει άνθρωποι άλλου επιπέδου. Πριν και μετά το Βουκουρέστι με έψαξαν άνθρωποι όχι του δικού σας επιπέδου. Εσείς με τον τρόπο που έχετε μαζέψει τα λεφτά προσέξτε γιατί μιλήσατε και τα πρακτικά έχουν γράψει…».

Π. Καμμένος: Μου αρκεί ότι τα χρήματα που βρέθηκαν στο πόθεν έσχες σας, κατατέθηκαν από ναυτιλιακή που κατά τύχη έχει έδρα τις εταιρείες Μαρινάκη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here