Διαβιβάστηκε στη Βουλή η μηνυτήρια αναφορά του Λοβέρδου

Από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβιβάστηκε την Παρασκευή (20/09) στη Βουλή η μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει την περασμένη Δευτέρα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κινήματος Αλλαγής και πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ως προς το σκέλος εκείνο που αναφέρει εμπλοκή-συμμετοχή στην υπόθεση της Novartis του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης.

Στη μήνυσή του ο Ανδρέας Λοβέρδος φέρεται να αναφέρει ότι πίσω από το προσωνύμιο «Ρασπούτιν» είναι ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Οι αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής και Λάμπρος Σοφουλάκης, μέσω του εισαγγελέα του Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου Βασίλη Πλιώτα και του υπουργείου Δικαιοσύνης, διαβίβασε στη Βουλή τη μήνυση του Ανδρέα Λοβέρδου μαζί με όλα τα πρόσθετα στοιχεία που έχει καταθέσει ο βουλευτής.

Μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο πρώην υπουργός τη Δευτέρα εναντίον των εισαγγελέων κατά της Διαφθοράς, χθες -ξέχωρα της κατάθεσής του- φέρεται να προσκόμισε στοιχεία, καθώς και την τελευταία μήνυσή του εναντίον της Ελένης Τουλουπάκη και των επίκουρων εισαγγελέων της Διαφθοράς, όπως και τις επτά μηνύσεις που έχει καταθέσει κατά καιρούς σε βάρος των προστατευόμενων μαρτύρων κλπ.

Η μήνυση του Ανδρέα Λοβέρδου θα συσχετιστεί με την δικογραφία που έχει διαβιβαστεί στην Βουλή (13.9.19) για την ίδια υπόθεση προκειμένου διερευνήσει τυχόν αξιόποινες πράξεις πολιτικών προσώπων.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here