Διαβεβαίωση του Υπ. Οικονομίας για την επάρκεια των αγαθών στην αγορά

Επαρκής θα είναι η ποσότητα τροφίμων στην αγορά διαβεβαιώνει το υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, τόσο τους Έλληνες πολίτες όσο και τους επισκέπτες της χώρας, σημειώνοντας παράλληλα ότι «οι τιμές τους παραμένουν σταθερές».

Σύμφωνα με το υπ. Οικονομίας, «ειδικά στα οπωροκηπευτικά, οι ποσότητες είναι περισσότερο από επαρκείς» και «διατίθενται σε μειωμένες τιμές». «Το ίδιο ισχύει και για τα καύσιμα, οι ποσότητες των οποίων επαρκούν, ενώ δεν υπάρχει καμία αλλαγή στις τιμές», αναφέρει το υπουργείο στην ανακοίνωσή του, προσθέτοντας ότι «κάθε άλλη πληροφορία που διακινείται δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

«Το υπουργείο Οικονομίας μέσω της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου βρίσκεται σε συνεχή επαφή και συνεργασία με τους αρμόδιους παράγοντες καθώς και τις επιχειρήσεις τροφίμων και έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας και τη διασφάλιση του απρόσκοπτου εφοδιασμού της αγοράς με προϊόντα, ώστε να συνεχίσουν να καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες τόσο των Ελλήνων όσο και των πολυάριθμων επισκεπτών που και φέτος έχουν επιλέξει τη χώρα μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here