Διάρρηξη στο σπίτι του Στέλιου Παππά-Εκλάπη μόνον ο υπολογιστής του

 

Διάρρηξη έγινε, χθες το βράδυ, στο σπίτι του προέδρου, του υπό εκκαθάριση ΟΑΣΘ ,Στέλιου Παππά, στη Θεσσαλονίκη αλλά το περίεργο είναι ότι οι δράστες αφαίρεσαν μόνον τον φορητό υπολογιστή του παρά το γεγονός ότι θα μπορούσαν να κλέψουν και άλλα αντικείμενα αξίας. 

«Γύρισα στις 10 το βράδυ στο σπίτι και το βρήκα ανάστατο, αυτό που πρέπει να πω είναι ότι μου έκανε πολύ μεγάλη εντύπωση, ενώ το σπίτι ήταν ανάστατο, το μόνο που έλειπε ήταν το laptop, τίποτα άλλο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς μιλώντας «Στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης».

«Κάποιος δε μπήκε για να πάρει πράγματα αξίας, υπήρξαν χώροι που αν ήθελε να πάρει αξίας πράγματα έπρεπε να τους ψάξει». Σύμφωνα με τον ίδιο η πόρτα του σπιτιού του δεν έσπασε, αλλά ανοίχτηκε «επαγγελματικά», ενώ κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

«Αυτό που προσωπικά είμαι βέβαιος και θα το καταθέσω είναι ότι δεν μπορώ να καταλάβω, θα μπορούσε να πάρει και άλλα πράγματα, όπως την τηλεόραση που είναι αρκετά ακριβή» συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, και εκτίμησε πως η κλοπή του προσωπικού του υπολογιστή αφορά το περιεχόμενο του.

«Αυτό έρχεται σε συνέχεια της προχθεσινής ανακοίνωσης του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών ότι προσέφυγε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου για μια σειρά αδικήματα που έχουν κατά τη γνώμη μας προκύψει στον Οργανισμό. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο, μακάρι να είναι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Παππάς.

Για την υπόθεση ήδη ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές και διενεργείται προανάκριση από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here