Διαρρήκτες στα σπίτια των Δ. Βανδή-Ντέμη Νικολαΐδη, Οφόε, Ελαμπτελαουί

Στόχος διαρρηκτών έγινε το βράδυ του Σαββάτου το σπίτι του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή στην Βούλα. Διαρρήκτες «χτύπησαν» επίσης και στα σπίτια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, Ομάρ Ελαμπντελαουί και Οτζίτζα Οφόε στη Γλυφάδα.

Οι άγνωστοι που έκαναν διάρρηξη στη μονοκατοικία που μένουν Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή στη Βούλα, απέσπασαν συμφωνα με πληροφορίες, χρήματα και χρυσαφικά μεγάλης αξίας.

Οι αστυνομικές δυνάμεις από το πρωί της Κυριακής, 12.11.2017 προσπάθησαν να συλλέξουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Επίσης επιχείρησαν να μιλήσουν με ανθρώπους που έχουν πρόσβαση στη μονοκατοικία.

Το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ των ωρών 19:00 και 22:00 το βράδυ του Σαββάτου. Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή έλειπαν από το σπίτι τους και όταν επέστρεψαν διαπίστωσαν έντρομοι πως είχε παραβιαστεί ένα παράθυρο που βρίσκεται στο ισόγειο της διώροφης μονοκατοικίας τους και πολύτιμα αντικείμενα και χρήματα να έχουν κάνει φτερά.Ντέμης Νικολαΐδης Δέσποινα Βανδή

«Χτύπησαν» και Ελαμπντελαουί – Οφόε!

Θύματα διάρρηξης έπεσαν όμως και δύο άσσοι του Ολυμπιακού, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο Οτζίτζα Οφόε! Οι δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μένουν σε διαμερίσματα που βρίσκονται σε συγκρότημα κατοικιών στην Γλυφάδα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως διαρρήκτες «μπούκαραν» και σε αυτά τα σπίτια και απέσπασαν κοσμήματα, χρήματα, ακόμη και… ρούχα!

ΕλαμπντελαουίΕλαμπντελαουί

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here