Διαψεύδει η κυβέρνηση τον Χ.Θεοχάρη για τα περί δραχμής

Απάντηση σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις του κοινοβουλευτικού επροσώπου του Ποταμιού, Χάρη Θεοχάρη για τα «περί δραχμής» έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

«Η σημερινή δήλωση του κ. Θεοχάρη, εκτός από σενάριο επιστημονικής φαντασίας,  αποτελεί μνημείο ανευθυνότητας, πόσο μάλλον όταν είναι εκπρόσωπος ενός κόμματος το οποίο ευαγγελίζεται την “ευθύνη”. Ντροπή και τίποτα άλλο» ήταν η οργισμένη αντίδραση του  κ.Σακελλαρίδη.

Προηγήθηκε δήλωσε του κ.Θεοχάρη από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής  ότι «στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου σε συνεργασία με στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους εργάζονται για την μετάβαση της χώρας στη δραχμή». Η αναφορά του προκάλεσε την αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της παριστάμενης αναπληρώτριας υπουργού, Θεανώς Φωτίου.

Ο κ. Θεοχάρης ανέφερε ότι «οι τράπεζες έκλεισαν με υπογραφή του Αλέξη Τσίπρα και αυτό πρέπει να το ξέρει ο ελληνικός λαός».

«Έχετε σχέδιο να μας πάτε στη δραχμή», είπε και πρόσθεσε «δεν τρομοκρατώ κανέναν! Λέω την αλήθεια. Οι αγρότες με το «όχι» δεν θα δούνε επιδότηση».

Αναφερόμενος στο δημοψήφισμα της Κυριακής ο κ. Θεοχάρης είπε ότι το «με το ΌΧΙ ο λαός θα έχει χρέη και όχι καταθέσεις» και πρόσθεσε: «Η Ευρώπη έκανε λάθη. Αλλά αλλάζει μόνο από ισότιμους εταίρους. Αλλάζει κανείς το σπίτι του αν μένει μέσα. Αν φύγει δεν έχει δικαίωμα να μιλά. Μόνο με το ΝΑΙ μπορούμε να σωθούμε, ΝΑΙ στην Ελλάδα, Όχι στη μιζέρια, ΌΧΙ στο διχασμό, ΝΑΙ στο ΕΥΡΩ».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here