Διαφημιστική προπαγάνδα ΝΔ για την αποφυλάκιση Φλώρου-Στόχος ο νέος Ποινικός Κώδικας

Με κάθε μέσο, επιστρατεύοντας κάθε είδους fake news και απίστευτες υπερβολές, επιχειρεί η ΝΔ και ως κυβέρνηση πλέον, να δημιουργήσει ψευδείς εντυπώσεις και επιβάλει την πολιτική της βούληση.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η διαφημιστική καμπάνια που ξεκίνησε στο διαδίκτυο η ΝΔ προκειμένου να ισχυριστεί ότι για την αποφυλάκιση Φλώρου ευθύνεται ο νέος Ποινικός Κώδικας που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μια πρωτοφανή κίνηση η «Ομάδα Αλήθειας», η επίσημη διαδικτυακή ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, γνωστή και ως «μονταζιέρα», διακινεί διαφημίσεις περιεχομένου Google, προκειμένου να προωθήσει στο διαδίκτυο την «είδηση» ότι για την αποφυλάκιση του Αρ. Φλώρου φταίει δήθεν ο νέος Ποινικός Κώδικας.

Με τον τρόπο αυτό ενισχύει την κυβερνητική βούληση για προσωρινη αναστολή ισχύος του Ποινικού Κώδικα, όπως γράφηκε σήμερα.

Για το θέμα της αποφυλάκισης Φλώρου και των σχέσεων με τον ανιψιό του Κυριάκου Μητσοτάκη και στενό συνεργάτη στο Μαξίμου,ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά απαντήσεις από τη νέα κυβέρνηση. Ένα επίσης βασικό ερώτημα που θα πρέπει να απαντήσει η ΝΔ είναι σχετικά με το ποια είναι αυτή η διάταξη του Ποινικού Κώδικα που απελευθέρωσε τον Φλώρο και αφού είναι κυβέρνηση πότε σκοπεύει να την καταργήσει;

Οπως αναφέρει, η απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου για την αποφυλάκιση υπό όρους , η οποία ήταν και αντίθετη από την εισήγηση της εισαγγελέως, καμία σχέση δεν έχει με το νέο Ποινικό Κώδικα και την ουσία της υπόθεσης, για την οποία ήδη έχει καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here