Διαδικτυακή Συζήτηση Ευρωομάδας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Πολιτισμός, Τουρισμός, Αγροδιατροφή»  

 

Οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Έλενα Κουντουρά, Αλέξης Γεωργούλης και Πέτρος Κόκκαλης, συζητάνε διαδικτυακά αύριο, Τρίτη 19 Ιανουαρίου στις 16.00 (ώρα Ελλάδος) και εν μέσω της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για όλες τις εξελίξεις στον κλάδο του πολιτισμού και του τουρισμού που έχουν πληγεί περισσότερο κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19.

Στη συζήτηση, που θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Facebook θα έχουν τη δυνατότητα να παρέμβουν με τις ερωτήσεις τους δημοσιογράφοι για τα ζωτικά θέματα που απασχολούν τη χώρα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είναι η τρίτη συζήτηση των ευρωβουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, καθώς η Ευρωομάδα εγκαινίασε από τις αρχές του περασμένου μήνα σειρά συζητήσεων – εκδηλώσεων με θέμα την επικαιρότητα και τα προβλήματα που απασχολούν καθημερινά τον Έλληνα αλλά και τους ανθρώπους από όλες τις χώρες της Ένωσης.

Το ραντεβού με τους πολίτες ανανεώθηκε και αυτή την εβδομάδα, προκειμένου η ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να ενημερώσει για τις εξελίξεις στους κλάδους του πολιτισμού και του τουρισμού, καθώς είναι οι κλάδοι που «ταλαιπωρήθηκαν περισσότερο» εν μέσω των συνεχόμενων lockdown, μετρώντας ανυπολόγιστες οικονομικές ζημιές, ενώ επίσης θα δοθεί η ευκαιρία να σχολιαστεί και η επικαιρότητα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με το κρίσιμο θέμα των εμβολιασμών.

Η συζήτηση θα προβληθεί ζωντανά μέσω Facebook στις παρακάτω σελίδες:

Την ώρα της εκδήλωσης θα δοθεί η δυνατότητα ερωτήσεων μέσω των σελίδων του Facebook που θα προβάλλουν ζωντανά τη συζήτηση.

Βρείτε και παρακάτω το event της εκδήλωσης εδώ:

https://www.facebook.com/events/213948730422425/

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here