Δέσμευση ακινήτων για την υπόθεση Folli Folie 

Σε δέσμευση των ακινήτων των μελών του Δ.Σ της Folli Folie  και της εταιρείας  προχώρησε η Αρχή για το Ξέπλυμα Βρώμικου Χρήματος ,δια της επικεφαλής της, αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Άννας Ζαίρη.

Η σχετική εντολή για τη δέσμευση ισχύει μέχρι την έκδοση άλλης πιθανής απόφασης ποινικής δικαστικής αρχής, που ενδεχομένως  μπορεί να την ανατρέπει .

Όπως είναι γνωστό, για την υπόθεση αυτή έχουν ήδη δεσμευθεί ήδη οι τραπεζικοί λογαριασμοί  και θυρίδες  σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που τηρούν τα φυσικά πρόσωπα , τα οποία βρίσκονται και υπό εισαγγελική έρευνα.

Για την υπόθεση αυτή βρίσκεται σε εξέλιξη ποινική προκαταρκτική εξέταση , την οποία διενεργεί ο επίκουρος οικονομικός εισαγγελέας Γιάννης Δραγάτσης,. Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής έχουν ήδη κληθεί και έχουν δώσει υπομνήματα προς παροχή εξηγήσεων τα ελεγχόμενα πρόσωπα και απομένει ο εισαγγελέας να αποτιμήσει το αποδεικτικό υλικό προκειμένου να αποφασίσει για τις περαιτέρω  δικονομικές του ενέργειες , που μπορεί να είναι είτε η άσκηση  ποινικής δίωξης  ή η αρχειοθέτηση της υπόθεσης για όσα ενδεχομένως πρόσωπα δεν προκύπτουν  ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων .


Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here