Δερβενιώτης: Δεν σας «παίρνει» να έχετε απέναντί σας αυτούς που έχουν οι Έλληνες στα χείλη-Ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό

«Δεν σας «παίρνει» να έχετε απέναντί σας αυτούς που έχουν οι Έλληνες στα χείλη τους στις χαρές και στις λύπες. Δώστε άδεια λειτουργίας στην Ε.Δ.Ε.Μ. άμεσα, ΤΩΡΑ. Η Μουσική δεν συγχωρεί τα φάλτσα», σημειώνει σε ανοιχτή επιστολή του προς τον Κ. Μητσοτάκη, ο Σπύρος Δερβενιώτης, κληρονόμος του μεγάλου λαϊκού συνθέτη Θόδωρου Δερβενιώτη.

Στην επιστολή προς τον Κ. Μητσοτάκη που αναρτά στα social media,τονίζει «Κοντεύει ένας χρόνος από τη συνάντησή σας με τους Έλληνες δημιουργούς μουσικής-μια συνάντηση που «αρμέξατε» όσο μπορούσατε επικοινωνιακά εν όψει εκλογών. Εννέα μήνες για να είμαστε ακριβείς, αλλά η «γέννα» που υποσχεθήκατε, δηλαδή ένας ανεξάρτητος οργανισμός συλλογικής διαχείρισης των δικαιωμάτων των δημιουργών, ακόμα κοιλοπονάει, ενώ ήδη είστε επτά μηνών κυβέρνηση.»

Και συνεχίζει «Θα ήταν αποκαρδιωτικό, αν δεν ήταν εξοργιστικό: Ό,τι βλέπει το φως της δημοσιότητας, τεκμηριώνει σιγά σιγά ότι η χρονοκαθυστέρηση δεν γίνεται από ανικανότητα, αλλά βάσει σχεδίου προκειμένου να λάβουν δεσπόζουσα θέση πάσης φύσεως ιδιωτικά συμφέροντα.

Θα ήταν εξοργιστικό, αν δεν ήταν θρασύδειλο: ΚΡΥΒΕΣΤΕ (ναι, κρύβεστε) πίσω από την Υπουργό Πολιτισμού σας, η οποία με τη σειρά της κρύβεται, πότε στη σιωπή και πότε στον αντιπερισπασμό, μέχρι να έχουν να κάνουν οι δημιουργοί με τετελεσμένα. Δεν ήταν όμως η κυρία Μενδώνη που πρωταγωνιστούσε σε φροντισμένα βίντεο με τους δημιουργούς σα φόντο της προεκλογικής σας παράστασης. ΕΣΕΙΣ ήσασταν. Κι όταν οι ίδιοι οι δημιουργοί σάς κυνηγάνε σήμερα ακόμα κι απ’ τον τάφο, ΕΣΑΣ στοιχειώνουν-όχι την Αμφίπολη Υπουργό σας ή την «εκπρόσωπο Τάφου» σύμβουλό της.»

Η ανάρτηση του Σπύρου Δερβενιώτη στο Facebook

Κύριε Πρωθυπουργέ

Κοντεύει ένας χρόνος από τη συνάντησή σας με τους Έλληνες δημιουργούς μουσικής-μια συνάντηση που «αρμέξατε» όσο μπορούσατε επικοινωνιακά εν όψει εκλογών. Εννέα μήνες για να είμαστε ακριβείς, αλλά η «γέννα» που υποσχεθήκατε, δηλαδή ένας ανεξάρτητος οργανισμός συλλογικής διαχείρισης των δικαιωμάτων των δημιουργών, ακόμα κοιλοπονάει, ενώ ήδη είστε επτά μηνών κυβέρνηση.

Θα ήταν αποκαρδιωτικό, αν δεν ήταν εξοργιστικό: Ό,τι βλέπει το φως της δημοσιότητας, τεκμηριώνει σιγά σιγά ότι η χρονοκαθυστέρηση δεν γίνεται από ανικανότητα, αλλά βάσει σχεδίου προκειμένου να λάβουν δεσπόζουσα θέση πάσης φύσεως ιδιωτικά συμφέροντα.

Θα ήταν εξοργιστικό, αν δεν ήταν θρασύδειλο: ΚΡΥΒΕΣΤΕ (ναι, κρύβεστε) πίσω από την Υπουργό Πολιτισμού σας, η οποία με τη σειρά της κρύβεται, πότε στη σιωπή και πότε στον αντιπερισπασμό, μέχρι να έχουν να κάνουν οι δημιουργοί με τετελεσμένα. Δεν ήταν όμως η κυρία Μενδώνη που πρωταγωνιστούσε σε φροντισμένα βίντεο με τους δημιουργούς σα φόντο της προεκλογικής σας παράστασης. ΕΣΕΙΣ ήσασταν. Κι όταν οι ίδιοι οι δημιουργοί σάς κυνηγάνε σήμερα ακόμα κι απ’ τον τάφο, ΕΣΑΣ στοιχειώνουν-όχι την Αμφίπολη Υπουργό σας ή την «εκπρόσωπο Τάφου» σύμβουλό της.

Δεν ξέρω αν ήταν αυτή ή κάποια άλλη σύμβουλος που σας έπεισε ότι «σας παίρνει» να έχετε απέναντί σας αυτούς που έχουν οι Έλληνες στα χείλη τους στις χαρές και τις λύπες τους.

Δεν σας παίρνει.

Δώστε άδεια λειτουργίας στην Ε.Δ.Ε.Μ. άμεσα, ΤΩΡΑ.

Η Μουσική δεν συγχωρεί τα φάλτσα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here