Δένδιας για χρυσαυγίτες: «Φύγε απο δω ρε» φώναζαν όλοι μαζί. Δεν έφυγα

«’Φύγε από δω ρε’ φώναζαν όλοι μαζί. Δεν έφυγα. Είχα πλήρη συνείδηση ότι μπορεί να αρπάξω καμιά, γιατί δεν θα σήκωνα το χέρι μου να με υπερασπιστώ. Δεν υπήρχε όμως επιλογή. Τώρα συζητάμε αυτά -φανταστείτε τι θα λέγαμε αν έφευγα. Πώς θα αισθανόμουν με τον εαυτό μου;» αναφέρει ο κ. Δένδιας, περιγράφοντας την επίθεση  που δέχθηκε από τον χρυσαυγίτες την πρώτη ημέρα συζήτησης του πολυνομοσχεδίου.

Ήταν τελείως τυχαίο ότι πέρασα μπροστά από τον Κασιδιάρη, λέει ο Νίκος Δένδιας στα Νέα Σαββατοκύριακο. Και συνεχίζει:

«Δεν παρατήρησα ότι μιλούσε ο Κασιδιάρης. Ποτέ δεν τους ακούω για να μην εκνευρίζομαι. Αν δείτε το βίντεο, θα παρατηρήσετε ότι έχουν περάσει άλλοι δέκα από μπροστά του. Δεν αντιδρά» περιγράφει ο βουλευτής της ΝΔ.

«Θα ήθελα πάρα πολύ αυτό που συνέβη να έχει καταγραφεί. Από την άλλη, καταλαβαίνω ότι υπάρχει ένα σύστημα που δεν έχει συνηθίσει σε τέτοια. Δεν έχουν ακόμη καταλάβει ότι ρποστατεύεις τον κοινοβουλευτισμό όταν δείχνεις αυτά τα πράγματα, γιατί μόνο έτσι θα καταδικαστούν» συμπληρώνει ο ίδιος.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ακόμη σημειώνει πως τις δικές του ιδέες για τη Χρυσή Αυγή τις ασπάζεται πλέον «η πλειοψηφία της ΝΔ». «Η αλήθεια είναι πως ζοριστήκαμε. Ενδεχομένως ένα μέρος της ΝΔ είδε τους ψηφοφόρους της ΧΑ σαν ‘πεπλανημένους’. Δεν κατάλαβαν ότι εκείνοι είχαν διαβεί έναν Ρουβίκωνα, από τον οποίο η επιστροφή δεν μπορεί να γίνει με τους όρους τους».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here