Δεν υπαναχωρήσαμε, λέει η εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Κόκκινο

«Διαβάσαμε την ανακοίνωση της Left Media από την οποία πληροφορούμαστε ότι «υπαναχωρήσαμε από την πρόταση  που οι ίδιοι καταθέσαμε» και στην οποία κατηγορούμαστε ότι «παίζουμε ανεύθυνα με το μέλλον του ραδιοφώνου» «παίζουμε παιχνίδι στις πλάτες του» και δεν σεβόμαστε τους ακροατές και τις ακροάτριες του». Δεν ξέρουμε από που έχει αυτή τη πληροφορία η left media. Oι γενικές συνελεύσεις των εργαζομένων παίρνουν αποφάσεις οι οποίες δημοσιοποιούνται άμεσα».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της με την οποία απαντά στην ανακοίνωση της Left Media, η εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Κόκκινο. Μπ. Μιχαλοπούλου.

«Θα παρακαλέσουμε  τα μέλη του Δ.Σ του σταθμού να ενημερώνονται γι’ αυτές από τις ανακοινώσεις μας και όχι από καλοθελητές ή πηγαδάκια. Ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή θα περιμέναμε μεγαλύτερη υπευθυνότητα και όχι ανακοινώσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα. Αν μη τι άλλο, για να μην παίζονται παιχνίδια στις πλάτες του ραδιοφώνου.

Στη σημερινή συνέλευση 14 Φεβρουαρίου δεν τέθηκε θέμα υπαναχώρησης. Η μόνη ψηφοφορία που έγινε, αφορούσε τη στήριξη ή μη των όποιων αποφάσεων των τεχνικών του σταθμού, οι οποίοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την διοίκηση του σταθμού. Με 23 ψήφους υπέρ και 2 λευκά αποφασίστηκε η στήριξη των συναδέλφων τεχνικών., καταλήγει.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here