Δέκα χρόνια από την τραγωδία στη Marfin: Σακελλαροπούλου: «Eίναι το ελάχιστο αυτό που έγινε»

Πραγματοποιήθηκε στις 12:00 το μεσημέρι η τελετή αποκαλυπτηρίων της πλακέτας προς τιμήν των θυμάτων της τραγωδίας της Marfin, της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου (32 ετών-έγκυος 4 μηνών), του Επαμεινώνδα Τσάκαλη (36 ετών) και της Παρασκευής Ζούλια (35 ετών), παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά, του δημάρχου Αθηναίων καθώς και των συγγενών των θυμάτων.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, που έδωσε το «παρών» στην τελετή τόνισε: «Η τραγωδία να μην γίνεται θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης Η πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι αυτή η τραγωδία δεν επιτρέπεται να γίνεται θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης. Αμέσως μετά συνομίλησε με τους συγγενείς των θυμάτων που ήταν παρόντες. «Είναι το ελάχιστο αυτό που έγινε, είναι αυτό που οφείλουμε όλοι. Είναι σημαντικό για τον τόπο δεν είναι μόνο για εσάς. Να είστε πάντα καλά να τους θυμάστε και να μην ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές» είπε η κ. Σακελλαροπούλου».

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη γιατί αυτό έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Σήμερα όλοι μαζί ανοίγουμε έναν άλλο δρόμο μακριά από την διχόνοια» τόνισε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης κατά την ομιλία του στην εκδήλωση μνήμης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here