Δείτε live την ομιλία Τσίπρα στο Tae Kwon Do του Φαλήρου-Επτά μήνες κυβέρνηση ΝΔ, η απάτη των «αρίστων» αποκαλύπτεται

Ανοικτή πολιτική εκδήλωση πραγματοποιεί σήμερα Σάββατο ο ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.

Θα πραγματοποιηθεί στο Tae Kwon Do του Φαλήρου στις 6.30 με σύνθημα «Παίρνουμε το αύριο στα χέρια μας – Υπερασπιζόμαστε την κοινωνία».

Θέμα: «Επτά μήνες κυβέρνηση ΝΔ: Η απάτη των «Αρίστων» αποκαλύπτεται».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να αναδείξει την «απάτη των αρίστων» έπειτα από επτά μήνες διακυβέρνησης της Ν.Δ. παρουσιάζοντας τη «Μαύρη Βίβλο», αλλά και απευθύνοντας πλατύ κάλεσμα για την υπεράσπιση της κοινωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Αυγής», η «Μαύρη Βίβλος» και η αποδόμηση του επταμήνου της κυβέρνησης των «αρίστων» δεν θα γίνει με συνηθισμένο τρόπο. Η εκδήλωση πρόκειται να ανοίξει με την προβολή επτά βίντεο που θα βασίζονται σε επτά κεντρικούς άξονες: διαφθορά, εργασιακά, ασφάλεια, κοινωνικό κράτος, fake news και ο συνολικός απολογισμός της «απάτης των αρίστων».

Αναφερόμενος στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, o Αλέξης Χαρίτσης υπογράμμισε το πρωί του Σαββάτου ότι «θα αναδείξουμε τα πεπραγμένα της κυβέρνησης Μητσοτάκη το τελευταίο επτάμηνο. Το τι έκανε σε σχέση με όσα είχε υποσχεθεί», ενώ πρόσθεσε ότι «επίσης θα αναδείξουμε και ποια είναι η δική μας εναλλακτική, αριστερή και προοδευτική πρόταση για τη διακυβέρνηση της χώρας». Υπενθύμισε δε, ότι «το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει δεκάδες εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα με τη συμμετοχή του προέδρου και πολλών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Βρισκόμαστε σε μία συγκυρία κρίσιμη, με πολλά μέτωπα ανοιχτά και  την κυβέρνηση να έχει ήδη δείξει δείγματα αποτυχίας και διάλυσης. Αν επρόκειτο για μία κυβέρνηση σταθερή και στιβαρή, δεν θα είχαμε σενάρια για πρόωρες εκλογές», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η αφίσα της εκδήλωσης:

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here