Παρέμβαση Κωνσταντοπούλου μαζί με το κίνημα «Δεν πληρώνω» στη ΔΕΗ

Παρέμβαση-διαμαρτυρία πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου, το κίνημα «Δεν Πληρώνω» μαζί με την επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η παρέμβαση ήταν προγραμματισμένη προκειμένου να βοηθηθούν άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες καθώς , σύμφωνα με τα όσα δηλώνουν μέλη του κινήματος, υπάρχουν καρκινοπαθείς αλλά και μακροχρόνια άνεργοι που ναι μεν έχουν ζητήσει διακανονισμούς για παλαιότερες οφειλές τους ωστόσο το αίτημά τους δεν έχει γίνει δεκτό.

Οπως ανέφερε η κ.Κωνσταντοπούλου,  πήγε στα κεντρικά της ΔΕΗ μετά από την έκκληση του κινήματος «Δεν Πληρώνω», καθώς υπάρχει μία εκστρατεία της ΔΕΗ εναντίων πολιτών που αδυνατούν να πληρώσουν την οφειλή τους.

«Πρόκειται άνεργους και άρρωστους ανθρώπους και εμείς θέλουμε να είμαστε δίπλα τους για να τους παράσχουμε αρωγή. Να μην είναι τα θύματα.

Η ΔΕΗ έστειλε εξώδικα και αδυνατούσαν να πληρώσουν. Αυτοί θέλησαν διακανονισμό αλλά ήταν κλειστή η πόρτα της διεύθυνσης. Σήμερα άνοιξε και τώρα εκκρεμεί να προσδιοριστεί η πρόταση της ΔΕΗ για να έχουν πρόσβαση οι πολίτες στο ρεύμα», ανέφερε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθεριας.

Παράλληλα κατάγγειλε πως «δεν μπορεί ο πολίτες να αντιμετωπίζεται ως εχθρός και να οδηγείται σε αδιέξοδο. Υπάρχει μία ενθάρρυνση των πολιτών από τους υπαλλήλους τηε ΔΕΗ να φύγουν από τη ΔΕΗ και να πάνε σε ιδιωτικές εταιρείες».

.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here