Δάσκαλος έπαθε έμφραγμα και «έφυγε» πάνω στο μάθημα

Ένας 53χρονος δάσκαλος που διδασκε στο 31ο δημοτικό σχολείο Θεσσαλονίκης στην περιοχή των Σαράντα Εκκλησιών, άφησε την τελευταία του πνοή χθες από ανακοπή καρδιάς την ώρα του μαθήματος

Ο 53χρονος Κωνσταντίνος Σαχινίδης  αισθάνθηκε αδιαθεσία και οι  συνάδελφοί του απομάκρυναν τους μαθητές, ώστε να μην καταλάβουν τι συνέβαινε. Οταν ο άτυχος δάσκαλος  διακομισθηκε στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπλιστωσαν τον θάνατο του

Το σχολείο εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό και σε αυτήν αναφέρει:

«Δυστυχώς είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι χάσαμε τον αγαπητό συναδελφό μας και δάσκαλο των μαθητών του ΣΤ2 τμήματος, Κωνσταντίνο Σαχινίδη, από ανακοπή καρδιάς.

Προσπαθήσαμε έτσι, ώστε οι μαθητές μας να μην αντιληφθούν, κατά το δυνατόν, τις επώδυνες λεπτομέρειες της διαχείρισης του συμβάντος.

Σήμερα θα τους ανακοινωθεί το τραγικό συμβάν, μετά από συμβουλές και καθοδήγηση ειδικών ψυχολόγων, από τους δασκάλους και τη Δ/ντρια.

Θα τιμήσουμε το Δάσκαλο Κωνσταντίνο Σαχινίδη, συζητώντας σε κάθε σχολικό τμήμα και δίνοντας χώρο και χρόνο σε κάθε μαθητή που επιθυμεί, να εκφράσει τα συναισθήματά του. Θα γίνουν σχετικές παιδαγωγικές δραστηριότητες. Ο στόχος μας είναι να νιώσουν τα παιδιά ασφάλεια και σταθερότητα τιμώντας παράλληλα το Δάσκαλο Κωνσταντίνο Σαχινίδη.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί σήμερα και ώρα 14:15 στα Κοιμητήρια Αναστάσεως του Κυρίου (Θέρμη).

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και θα καταθέσουμε χρηματικό ποσό στη μνήμη του στο παιδικό Χωριό SOS- Φιλύρου».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here