Δανέλλης: Ψήφος εμπιστοσύνης δεν σημαίνει προσχώρηση στον ΣΥΡΙΖΑ-Το Ποτάμι θεωρεί στρατηγικό του εταίρο τη ΝΔ

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/Γ. ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Την απόφασή του να παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση υπεραμύνθηκε ο βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, τονίζοντας πως η συμφωνία των Πρεσπών είναι επωφελής για την πατρίδα. 

Μιλώντας στη Βουλή, σημείωσε ότι η ψήφος εμπιστοσύνης δεν σημαίνει ότι προσχωρεί στον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας παράλληλα ότι είχε ξεκαθαρίσει εδώ και αρκετό καιρό ότι η συμπόρευσή του με το Ποτάμι ήταν «ληξιπρόθεσμη» εξαιτίας της πρόθεσης συνεργασίας του κόμματος με τη ΝΔ. 

«Η πολιτική είναι απλή όταν ξέρεις τι θέλεις, όταν είσαι συνεπής στις αρχές σου», τόνισε ενώ επεσήμανε ότι είναι φυσικό προαπαιτούμενο η ύπαρξη της κυβέρνησης για να κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών.

«Αν δεν υπάρχει η σημερινή κυβέρνηση, δεν υπάρχει συμφωνία για να έρθει», υπογράμμισε και απευθυνόμενος στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη, είπε ότι ο ίδιος παραμένει σταθερός στις απόψεις του. Καταλόγισε, δε, στον κ. Θεοδωράκη, ότι το Ποτάμι «με το δικό σου σιγοντάρισμα» έχει συνέταιρο τη Ν.Δ.

Είπε επίσης ότι η σχέση του με το Ποτάμι «είχε καταστεί ληξιπρόθεσμη» από το τελευταίο συνέδριο, ενώ απευθυνόμενος στους βουλευτές του Ποταμιού και αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών, είπε: «Εύχομαι να μην κάνετε ούτε το έγκλημα, ούτε το λάθος».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here