Δ. Θεσ/νίκης: Προτάσεις δημιουργικής απασχόλησης μαθητών

Προτάσεις για τη θερινή απασχόληση των παιδιών προσχολικής αλλά και σχολικής ηλικίας σε μια προσπάθεια να διευκολύνουν τόσο τους εργαζόμενους γονείς, όσο επίσης τους άνεργους που αναζητούν εργασία, τους πολύτεκνους αλλά και τις μονογονεϊκές οικογένειες, σχεδιάζουν δήμοι της Θεσσαλονίκης.

 

Δωρεάν απασχόληση από τον δήμο Θεσσαλονίκης

Για 18η συνεχή χρονιά ο δήμος Θεσσαλονίκης υλοποιεί το πρόγραμμα «Δημιουργική Απασχόληση μαθητών κατά τη διάρκεια των θερινών διακοπών των σχολείων για εργαζόμενες μητέρες- Καλοκαίρι 2017».

Το πρόγραμμα προσφέρεται χωρίς οικονομική επιβάρυνση στους κατοίκους, τα παιδιά των οποίων γεννήθηκαν από το 2005 έως το 2012 και φοιτούν σε σχολεία του κεντρικού δήμου με στόχο να εξυπηρετήσει τις εργαζόμενες, τις πολύτεκνες μητέρες και τις μονογονεϊκές οικογένειες, να προσφέρει εργασία σε άνεργους ή υποαπασχολούμενους εκπαιδευτικούς και τη δυνατότητα στα παιδιά να απασχοληθούν δημιουργικά.
Το φετινό πρόγραμμα θα διαρκέσει από τις 3 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου και θα λειτουργεί καθημερινά, εκτός αργιών, από τις 7 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, σε σχολικές μονάδες του δήμου Θεσσαλονίκης.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις για τη συμμετοχή των παιδιών τους στο πρόγραμμα έως την Κυριακή, 11 Ιουνίου.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here