Δ.Παπαδημούλης: Αυτοί που θέλουν να πέσει η κυβέρνηση θα γεράσουν περιμένοντας

(ΦΩΤΟ:INTIME)

«Όσο κι αν προσπαθούν ορισμένοι να εμφανίσουν την κυβέρνηση ότι όπου να ‘ναι πέφτει, θα γεράσουν περιμένοντας, τους συνιστώ να αλλάξουν τροπάριο», δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης  στο Πρακτορείο 104,9 FM.

Ο κ. Παπαδημούλης εμφανίστηκε βέβαιος ότι η η δεύτερη δέσμη των προαπαιτούμενων θα εγκριθεί σήμερα από τη Βουλή και πρόσθεσε ότι «τα πολύ δύσκολα είναι ήδη πίσω μας».

Επιπλέον σχολίασε ότι θα πρέπει «να πάψουν τα πρωτοπαλίκαρα των σκληρών μνημονιακών πολιτικών, η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, να το παίζουν αντιμνημονιακοί».

Μιλώντας, για το ενδεχόμενο ευρύτερων συναινέσεων επισήμανε: «Ο Τσίπρας και η κυβέρνηση είπαν από την πρώτη στιγμή, ότι είμαστε ανοιχτοί για τη μέγιστη δυνατή συνεννόηση, θέλουμε διάλογο, είμαστε ανοιχτοί και για τη διεύρυνση της κυβερνητικής πλειοψηφίας, είτε σε επιμέρους θέματα είτε και γενικά».

«Εμείς δεν παρακαλάμε κανέναν, η κυβέρνηση προχωράει, έχει σαφή εντολή, είναι σταθερή έχει περισσότερους βουλευτές από αυτούς με τους οποίους κυβέρνησε ο κύριος Μητσοτάκης για χρόνια την Ελλάδα πριν 25χρόνια», κατέληξε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here