Χυδαία επίθεση Τραμπ στον δικαστή που ακύρωσε το διάταγμά του

Αήθη και χυδαία επίθεση κατά του ανώτατου δικαστή Τζέιμς Ρόμπαρτ που ακύρωσε το διάταγμα του, εξαπέλυσε ο ανεκδιήγητος αμερικανός πρόεδρος Ντ. Τραμπ. Μίλησε για «αποκαλούμενο δικαστή» του οποίου η «γελοία» νομική άποψη «στέλνει την εφαρμογή του νόμου εκτός ΗΠΑ»!

Ο Τραμπ εξέφρασε την πεποίθησή ότι το εκτελεστικό διάταγμά του που αφορά την απαγόρευση εισόδου σε πολίτες ορισμένων ισλαμικών χωρών θα επανέλθει σε ισχύ.

Ο δικαστής Ρόμπαρτ έκρινε την απαγόρευση της εισόδου όλων των πολιτών του Ιράν, του Ιράκ, της Συρίας, της Λιβύης, της Υεμένης, του Σουδάν και της Σομαλίας στις ΗΠΑ για 90 ημέρες ως αντισυνταγματική.

 

Πολλές αεροπορικές εταιρείες ανακοίνωσαν ήδη ότι επιτρέπουν σε πολίτες των συγκεκριμένων χωρών που διαθέτουν βίζα να επιβιβάζονται σε πτήσεις για τις ΗΠΑ.

«Η άποψη του συγκεκριμένου αποκαλούμενου δικαστή, που στέλνει την εφαρμογή του νόμου μακριά από τη χώρα μας, είναι γελοία και θα ανατραπεί!», ανέφερε μέσω του ιδιωτικού λογαριασμού του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης twitter ο Ντόναλντ Τραμπ.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here