Χυδαιότητες Καλλιάνου κατά Τσίπρα

Σε μία άθλια επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα προχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ βγήκε στο εξωτερικό για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα ξένων χωρών.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra δήλωσε πως ο Αλέξης Τσίπρας «βγήκε έξω από τα τείχη της χώρας, βγήκε για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα άλλων χωρών. Αυτό με λυπεί εμένα ιδιαιτέρως. Και στα Σκόπια και με την Τουρκία και γενικά. Και με όλες τις συμμαχίες που τελικά δεν είχαμε συμμαχίες και ήμασταν μόνοι μας».

«Λέτε ότι ο πρώην πρωθυπουργός επί της θητείας του έσκυβε το κεφάλι; Υπεράσπιζε τα συμφέροντα άλλων χωρών; Αυτό είπατε;» ρώτησε ο δημοσιογράφος με τον Γιάννη Καλλιάνο ν’ απαντά θετικά.

«Πάρα πολλές φορές έσκυψε το κεφάλι. Έσκυψε το κεφάλι στα Σκόπια, έσκυψε το κεφάλι με τις σχέσεις που είχαμε με την Τουρκία, έσκυψε το κεφάλι και δεν δημιούργησε κάποιες συμμαχίες σημαντικές», σημείωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της ΝΔ.

Νάσος Ηλιόπουλος: Αν δεν τον αποδοκιμάσει ο Μητσοτάκης υιοθετεί τις αθλιότητες

Από την πλευρά του ο Νάσος Ηλιόπουλος κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποδοκιμάσει δημόσιο τον Γιάννη Καλλιάνο, αλλιώς θα υιοθετεί τις αθλιότητες.

«Ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Καλλιάνος υποστήριξε πως ο κ. Τσίπρας ως πρωθυπουργός «υπερασπίστηκε συμφέροντα ξένων χωρών και στα Σκόπια και με την Τουρκία και γενικά».

Περιμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να τον αποδοκιμάσει δημόσια. Σε αντίθετη περίπτωση απλά υιοθετεί τις αθλιότητες.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, περιμένουμε ο κ. Καλλιάνος, μαζί με τους υπόλοιπους 157 της ΝΔ, να ψηφίσουν με τα δύο χέρια τα μνημόνια συνεργασίας με τη Βόρεια Μακεδονία. Για να καταλάβει ο ελληνικός λαός το μέγεθος της πολιτικής απάτης που δυστυχώς συνεχίζεται και μετά τις εκλογές» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here