Χυδαιότητες Γεωργιάδη κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Πιστεύει τα ίδια με τον Κουφοντίνα»

Σε νέο παραλήρημα χυδαιότητας σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προχώρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την απεργία πείνας και δίψας του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ο υπουργός Ανάπτυξης από το βήμα της Βουλής ισχυρίστηκε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «ταυτίζεται με την ακροαριστερά», ότι «επαινεί τη τρομοκρατία» και ότι «στηρίζει την απεργία πείνας, γιατί πιστεύει τα ίδια με τον Δημήτρη Κουφοντίνα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στη συνέχεια στοχοποίησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Θοδωρή Δρίτσα, ζητώντας τη διαγραφή του. «Είναι αδύνατο να σταθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως κοινοβουλευτικό κόμμα του δημοκρατικού τόξου αν δεν καταδικάσει, εγώ θα έλεγα αν δεν διαγράψει, τον κ. Δρίτσα» σημείωσε.

Είναι αδύνατο να σταθεί ο ΣΥΡΙΖΑ ως κοινοβουλευτικό κόμμα του δημοκρατικού τόξου αν δεν καταδικάσει – εγώ θα έλεγα αν δεν διαγράψει – τον κ. Δρίτσα. Αυτό που συμβαίνει επιβεβαιώνει την ορθή και ξεκάθαρη στάση της κυβέρνησης να τηρηθούν οι νόμοι.

Σχετικά τέλος με το αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο για «καπρίτσια ενός κακομαθημένου που νομίζει ότι πρέπει να έχει ειδική μεταχείριση», ενώ αποκάλεσε «παλιόπαιδα” όσους σήκωσαν το πανό »Γεννήθηκα 17Ν» κατά τη χθεσινή μαζική συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here