Χυδαία δήλωση Μπαλάσκα: «Στη Λαμία 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα»

Ο γνωστός αστυνομικός συνδικαλιστής Σταύρος Μπαλάσκας θεωρεί ήδη νεκρό τον απεργό πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα και με μια χυδαία δήλωση υποστήριξε ότι «στη Λαμία 110 αστυνομικοί φυλάνε το σκήνωμα του Κουφοντίνα».

Η δήλωσή του αρχικά πάγωσε το πάνελ στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 που ήταν καλεσμένος. Κι όταν μετά το πρώτο ξάφνιασμα τον ρώτησαν εάν θεωρεί ήδη τον Κουφοντίνα νεκρό, εκείνος απάντησε «μου είναι αδιάφορο εάν είναι ζωντανός ή νεκρός».

Να σημειωθεί ότι ο Σταύρος Μπαλάσκας, που στη συνέχεια υποχρεώθηκε να ανακαλέσει, είναι ο γνωστός συνδικαλιστής αστυνομικός που διατεινόταν με ύφος χιλίων καρδιναλίων ότι δεν «Ούτε μία στο τρισεκατομμύριο» περίπτωση να αποφύγει τη σύλληψη χρυσαυγίτης, την ίδια ώρα που ο Χρήστος Πάππας είχε γίνει καπνός και παραμένει ασύλληπτος.

Είναι ο ίδιος, που είχε υποχρεωθεί να ζητήσει σε ζωντανή σύνδεση ταπεινά συγγνώμη από τον Γιάννη Ραγκούση, όταν μετά από αήθη επίθεση που του είχε κάνει, τρομοκρατημένος αντιλήφθηκε ότι θα βρισκόταν αντιμέτωπος με νομικές ενέργειες.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here