Χρυσοχοΐδης: Φαιδρές οι καταγγελίες για το «Tζόκερ»-Θα δω τη ταινία με τον 15χρονο γιό μου-Επίθεση σε Τσίπρα

Για καταγγελίες που έγιναν στα όρια της φαιδρότητας, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοίδης και υποστηρίζει οτι η ΕΛ.ΑΣ ήταν υποχρεωμένη να παρέμβει, στους κινηματογράφους για την ταινία Τζόκερ. Ο ίδιος, παίρνοντας αποστάσεις, αναφέρει οτι θα δει την ταινία μαζί με τον 15χρονο, ανήλικο, γιό του ενώ επιτίθεται στον Αλέξη Τσίπρα για την ανάρτηση που έκανε, εγκαλώντας για φτηνή πολιτική, ψεύτικη ευαισθησία και δολοφονία χαρακτήρων!

Η δήλωση του κ. Χρυσοχοΐδη:

«Η Αστυνομία είναι χρεωμένη, δυστυχώς, με αρκετά πάρεργα, εκτός πλαισίου ουσιαστικά της αποστολής της. Από την άλλη, είναι αυτονόητη η υποχρέωση της να ανταποκρίνεται στις καταγγελίες, πολλές εκ των οποίων μπορεί στη συνέχεια να αποδειχθεί ότι έγιναν για ήσσονος σημασίας λόγους, σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα στα όρια της φαιδρότητας. Όπως συνέβη χθες με τα περιστατικά στις δύο κινηματογραφικές αίθουσες.

Δήλωσα ήδη ότι σήμερα θα πάω με τον 15χρονο γιο μου να δω την ταινία Τζόκερ.

Τα παραπάνω είναι αυτονόητα για κάθε λογικό πολίτη και προφανώς θα έπρεπε να είναι και για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Α. Τσίπρα.

Υ.Γ.: Ο Α. Τσίπρας επέλεξε, για άλλη μια φορά, να κάνει επίδειξη φτήνιας πολιτικής και ψεύτικης ευαισθησίας. Ξεσκεπάζεται η ψεύτικη η ευαισθησία από τα ίδια του τα τελευταία λόγια, μιας και μόνο ο δικός μου στιγματισμός τον ενδιαφέρει. Είναι φτηνό, ενδεικτικό της αισθητικής και πολιτικής του ρηχότητας να συνοδεύει την ανάρτηση με δική μου φωτογραφία μονταρισμένη ως διώκτη του Τζόκερ. Από ότι έχω ακούσει και διαβάσει τη δολοφονία χαρακτήρων, ανάμεσα σε άλλα, καταδικάζει η ταινία. Την είδε και πάλι δεν κατάλαβε ο Α. Τσίπρας».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here