Χρυσή Αυγή: Το δρόμο για τις φυλακές πήρε η εγκληματική συμμορία-Στο Δομοκό η ηγεσία, στο Μαλανδρίνο ο Ρουπακιάς

Στις φυλακές όπου θα εκτίσουν τις ποινές τους μεταφέρονται, από την ΓΑΔΑ, οι καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής.

Η Αστυνομία παρέλαβε όλα τα φυλακιστήρια από τον αρμόδιο εισαγγελέα και πρώτα αναχώρησαν δύο βαν από την ΓΑΔΑ με τους πρώτους..

Όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στις φυλακές Δομοκού θα κρατηθούν συνολικά 27 άτομα, μεταξύ των οποίων όλα τα ηγετικά στελέχη, πλην του Αρτέμη Ματθαιόπουλου, ο οποίος θα οδηγηθεί στις φυλακές Μαλανδρίνου.

Ειδικότερα στις φυλακές Μαλανδρίνου οδηγούνται Ρουπακιάς, Καζαντζόγλου, Ματθαιόπουλος και ο Γιάννης Άγγος, ενώ οι υπόλοιποι πέντε από τους άνδρες οδηγούνται στις φυλακές Τρικάλων.

Η μεταγωγή γίνεται με ισχυρή αστυνομική συνοδεία και μέτρα ασφάλειας, αλλά και αυστηρά μέτρα για τον κορονοϊό.

Όπως έγινε γνωστό από την Γενική Γραμματεία Αντεγκλητικής Πολιτικής, και στις τρεις φυλακές έχουν διαμορφωθεί χώροι όπου θα κρατηθούν αρχικά, σε καραντίνα 14 ημερών, όλοι οι φυλακισθέντες, οι οποίοι θα υποβληθούν και σε τεστ για Covid-19 και ύστερα θα μεταφερθούν στα κελιά τους, κατά το πλείστον ανά δύο.

Κατά την διάρκεια της κράτησης τους έχει ληφθεί μέριμνα να μην έρχονται σε επαφή με άλλους κρατούμενους για λόγους ασφαλείας, αλλά ούτε και μεταξύ τους, όσοι είναι «στα μαχαίρια».

Εξω από τη ΓΑΔΑ βρέθηκε και η κόρη του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης, Ουρανία Μιχαλολιάκου, συνεχίζοντας την προκλητική συμπεριφορά της. «Mόνο υπηρηφάνεια» φώναζε κατά την μεταγωγή του πατέρα της.

«Ζήτω η Ελλάς», φώναζε το πρώην αρχηγικό στέλεχος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, κατά τη μεταγωγή του.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here