Η χρυσαυγίτικη ομολογία ενοχής του Ζέρβα, με υπογραφή Μιχαλολιάκου

Η Χρυσή Αυγή ομολόγησε πλέον ανοιχτά την ενοχή του Χρήστου Ζέρβα για την επίθεση στον 24χρονο Αλέξη Λάζαρη στις 30/3/2017, απολύοντάς τον από την θέση του μετακλητού υπαλλήλου του Μιχαλολιάκου (βλ. το ΦΕΚ, με ημερομηνία 20 Απριλίου 2017).

Ο Μιχαλολιάκος, σε έγγραφο που απέστειλε στον Πρόεδρο της Βούλης, όταν πια αντιλήφθηκε την εκκίνηση της πειθαρχικής διαδικασίας σε βάρος του Ζέρβα, ανέφερε τα εξής:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Παρακαλούμε όπως λυθεί η υπαλληλική σχέση με τον κύριο Χρήστο Ζέρβα του Δημητρίου, που υπηρετεί συμφωνα με το άρθρο 35 του Κανονισμού της Βουλής, σε θέση μετακλητού υπαλλήλου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Λαϊκού Συνδέσμου «Χρυσή Αυγή» στο Ελληνικό Κοινοβούλιο».

Κατόπιν αυτού του αιτήματος, ο Πρόεδρος της Βουλής εξέδωσε την πράξη απόλυσης του Ζέρβα από τη θέση του μετακλητού υπαλλήλου της Βουλής (βλ. το έγγραφο εδώ).

Η ηγεσία της Χρυσής Αυγής αρχικά ισχυριζόταν ότι οι διωκτικές αρχές προβαίνουν σε «συλλήψεις αθώων πολιτών» (δήλωση μετά τη σύλληψη Ζέρβα).

Η αρχική δήλωση της Χρυσής Αυγής

Τώρα απολύει τον Ζέρβα (αποσιωπώντας βέβαια κάθε αναφορά στην υπόθεση), για να αποποιηθεί κάθε ευθύνη για την οργανωμένη επίθεση του τάγματος Ασφάλειας της Κεντρικής Διοίκησης στον 24χρονο σπουδαστή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η απόλυση Ζέρβα επισφραγίζει την ενοχή του και προδικάζει το αποτέλεσμα της σε βάρος του δίκης για τα κακουργήματα της ληστείας και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Μάρτυρας κατηγορίας στην επικείμενη δίκη είναι πλέον – εκ των πραγμάτων – και ο «Αρχηγός» του Ζέρβα Νίκος Μιχαλολιάκος

Οι υποσχέσεις στήριξης του – αναλώσιμου όπως αποδεικνύεται – Ζέρβα δεν κράτησαν τελικά ούτε τρεις μέρες. Όπως έχουμε ξαναπεί, είναι πλέον πολύ μόνος του ο «Χρηστάρας», στα κελιά της τιμής…

Πηγή: Jailgoldendawn

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here