Χριστ. Πρωτοπαππάς: Δεν είμαι ψεκασμένος-Δέχθηκα μπούλιγκ

Ο Χριστόδουλος Πρωτοπαπάς, διάδοχος του Στ. Κριμιζή στον Ελληνικό Διαστημικό Οργανισμό, σε συνέντευξή του, υποστηρίζει ότι δεν είναι ψεκασμένος και λέει ότι δέχθηκε μπούλιγκ, επειδή έγραψε όγια τη θρησκεία.  Μια από τις αναρτήσεις του αφορούσαν τον  τον Αγιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη, για τον οποίο επιμένει ότι ήταν άγιος που προέβλεπε την τεχνολογία και το Ιντερνετ!

Δηλώνει ότι δέχθηκε μπούλινγκ επειδή έγραψε υπέρ της θρησκείας, επιμένει για τις θαυματουργές ιδιότητες του Αγίου Πορφυρίου που όπως λέει προέβλεψε το Ιντερνέτ, ενώ προσθέτει ότι παίρνει πίσω και απολογείται για τα όσα έγραψε εναντίον των ευρωπαίων οτι τρώγανε ωμό κρέας και μιλούσαν με άναρθρες κραυγές όταν οι Ελληνες έγραφαν κωμωδίες και τραγωδίες. Δεν είμαι ψεκασμένος δηλώνει στο Θέμα 104,6, στην Ελλάδα γίνονται περίγελος όσοι πιστεύουν.

Μιλώντας για τον τον Άγιο Πορφύριο τον Καυσοκαλυβίτη, ανέφερε ότι «τον είχα γνωρίσει ως φοιτητής και τον Παίσιο. Όταν ζούσε ήταν ο Άγιος που ήθελε πάρα πολύ να ασχοληθεί με τεχνολογία αν και αγράμματος. Είχε φτιάξει μόνος του ραδιοφωνάκι! Ξεκίνησε από τα Καυσοκαλύβια του Αγίου Όρους. Δεν είμαι θρησκόληπτος ούτε ψεκασμένος με όλο αυτό το μπούλινγκ που έγινε. Έχω γυρίσει 40 χώρες. Πρώτη φορά που έχω υποστεί τέτοιο μπούλινγκ επειδή είπα ή έγραψα υπέρ της θρησκείας. Ενώ συνεργάζομαι άψογα με Μουσουλμάνους Άραβες που σέβονται αυτόν που πιστεύει. Στην Ελλάδα γίνονται περίγελος όσοι πιστεύουν. Ο Άγιος Πορφύριος έλεγε για το Ίντερνετ, το είχε προβλέψει. Ήταν ο άγιος που προέβλεπε και ζούσε την τεχνολογία».

Για την ανάρτησή που είχε κάνει, οτι η  «Η Ελλάδα και η Ρωμιωσύνη δεν πεθαίνει ποτέ κουφάλες ευρωπαίοι. Όταν εμείς κτίζαμε ναούς και γράφαμε κωμωδίες και τραγωδίες εσείς ζούσατε στις λάσπες, τρώγατε ωμό κρέας και μιλούσατε άπλυτοι με άναρθρες κραυγές. Ηλιοβασίλεμα από το Σούνιο», ο κ. Πρωτοπαπάς, ανέφερε: «Το είχα γράψει πριν 2-3 χρόνια όταν η Ελλάδα πιεζόταν με τους Ευρωπαίους. Είχα πάει στο Σούνιο και μου ήρθε. Τότε όλοι έβριζαν, δεν ήμουν μόνος μου. Εκείνη την εποχή, το παίρνω πίσω και απολογούμαι, γι αυτό και απενεργοποίησα το facebook. Τέτοιο μπούλινγκεπειδή θαυμάζω ελληνικό πολιτισμό».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here