Χωρίς «ομπρέλα» προστασίας η Folli Follie

Χωρίς δικαστική προστασία από τους πιστωτές βρίσκεται η Folli Follie, μετα την προσωρινή διαταγή για τη συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας της εταιρίας και πέντε μελών του ΔΣ της που εξέδωσε η πρόεδρος του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθήνας, Ειρήνη Κατινιώτη.

Είχαν υποβάλει σχετικά αίτηση τρεις Επενδυτές και μια ξένη εταιρία.

Η προσωρινή διαταγή θα ισχύει μέχρι την συζήτηση της κύριας αίτησης και αφορά περιουσιακά στοιχεία μέχρι του ποσού των 160.000 ευρώ.

Με αυτή την απόφαση δίνεται η δυνατότητα και σε άλλους επενδυτές να κατοχυρώσουν δικαίωμα αποζημίωσης για χαμένα χρήματα.

Η απόφαση θα στραφεί προφανώς σε ακίνητα ή άλλα περιουσιακά στοιχεία καθώς ήδη με δικαστικό βούλευμα έχουν δεσμευθεί όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί, οι θυρίδες και χρηματοπιστωτικά προϊόντα της εταιρίας και 7 μελών του ΔΣ.

Συγκεκριμένα η απόφαση στρέφεται κατά της «FOLLI – FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» όπως εκπροσωπείται νόμιμα και κατά των: Δημητρίου Κουτσολιούτσου, Γεωργίου Κουτσολιούτσου, Αικατερίνης Κουτσολιούτσου, Φραγκίσκου Γρατσώνη και Ειρήνης Νιώτη.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here