Χημικά και ξύλο έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Nέα επίδειξη πυγμής και αγριας καταστολής.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη «απάντησαν» με ρίψη χημικών και συλλήψεις σε διαδηλωτές από το ΠΑΜΕ, την ΟΛΜΕ και τη ΔΟΕ που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την άγρια επίθεση των ΜΑΤ σε μαθητές. το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει το ΚΚΕ, αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να κάνουν και συλλήψεις εργαζομένων, οι οποίες αποτράπηκαν ύστερα από παρέμβαση του βουλευτή του ΚΚΕ, Χρήστου Κατσώτη

«Καταγγέλλουμε το όργιο αυταρχισμού και καταστολής από την κυβέρνηση της ΝΔ αυτή τη φορά ενάντια στη συγκέντρωση σωματείων και φορέων που διαμαρτύρονταν έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για την άγρια επίθεση των ΜΑΤ στη μαθητική διαδήλωση. Μάλιστα αστυνομικές δυνάμεις επιχείρησαν να κάνουν και συλλήψεις εργαζομένων, οι οποίες αποτράπηκαν ύστερα από παρέμβαση του βουλευτή του ΚΚΕ, Χρήστου Κατσώτη.

Μέσα σε τρεις μέρες η κυβέρνηση της ΝΔ προσπάθησε χωρίς επιτυχία να διαλύσει μαζικές συγκεντρώσεις λαού και νεολαίας. Γελιέται αν νομίζει ότι θα ξεμπερδέψει με τους εργατικούς λαϊκούς αγώνες!», σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΚΚΕ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here