Χειρουργός του Ιπποκράτειου φέρεται να ζήτησε φακελάκι απο καρκινοπαθή

Καρκινοπαθής κατήγγειλε ότι χρειάστηκε  δυο χειρουργικές επεμβάσεις για τις οποίες κατέβαλε σε φακελάκι το ποσό των2.650 ευρώ και ότι την τρίτη δορά που χρειάστηκε επέμβαση, ο χειρουργός αρνήθηκε να… ασχοληθεί μαζί του λέγοντάς του «μου χρωστάς 600 ευρώ από την προηγουμενη επέμβαση»

Ο χειρουργός αρνείται την δωροληψία και την εκβίαση ουσιαστικά του ασθενούς.  Μετά τη σύλληψή του πάντως, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, υποχρεούται να δίνει το παρόν κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής κατοικιας του και του απαγορεύθηκε η έξοδος απο τη χώρα. Επίσης κατέβαλε εγγύηση 20.000 ευρώ για να αδεθει ελευθερος υπο περιοριστικους όρους.

Όπως είχε καταγγείλει στις αρχές ο ασθενής, ο γιατρός του ζήτησε πρώτη φορά φακελάκι τον περασμένο Ιούνιο, όταν διαγνώστηκε με κακοηθη όγκο και επεβάλετο η χειρουργική επέμβαση. Οταν ο ίδιος ασθενής χρειάστηκε δεύτερη επέμβαση, ο γιατρός ξαναζήτησε φακελάκι όπως λέει ο καταγγέλλων. Και ο παθών, του ξανάδωσε χρήματα. Πριν από μια εβδομάδα, όμως ο ασθενή παρουσίασε αιμορραγία και διακομισθηκε στο ιδιο νοσοκομείο. Τότε ο χειρουργός φέρεται όχι μόνο να μην έδωσε καμία σημασία στον ασθενή αλλά να του ζήτησε και 600 ευρώ, υποστηρίζοντας πως του τα «χρωστουσε» από τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση στην οποία τον είχε υποβάλλει. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο χειρουργός είχε ήδη λάβει 2.650 ευρώ.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here