Χάθηκε σε τροχαίο στη Γεωργία, δικηγόρος από τη Λαμία

 Πρόκειται για τον Λαμιώτη 56χρονο δικηγόρο Δημήτρη Σταματόπουλο, ο οποίος ταξίδεψε στη Γεωργία για διακοπές, στη διάρκεια των οποίων έκανε τις αγαπημένες αθλητικές του δραστηριότητες, πεζοπορία και ορειβασία. Στο μοιραίο αυτοκίνητο επέβαινε και η 29χρονη κόρη του άτυχου δικηγόρου, αλλά και δύο αδέλφια, φίλοι του 56χρονου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται από τη Γεωργία, από το τροχαίο ανασύρθηκε νεκρός ο Λαμιώτης δικηγόρος και τραυματισμένος στα πλευρά ο άλλος ένας επιβάτης.

Η κόρη του 56χρονου δικηγόρου και ο τέταρτος επιβάτης, τραυματίστηκαν πολύ ελαφρά. Η κοπέλα όμως υπέστη ισχυρό σοκ από την τραγική κατάληξη του πατέρα της με τον οποίο συνήθιζε να ταξιδεύει στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δεν υπάρχει ενημέρωση για τις ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου, που στοίχισε τη ζωή στον δικηγόρο ο οποίος ως νομικός και ως άνθρωπος, είχε καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό όλων των συναδέλφων του, αλλά και των ανθρώπων στο χώρο της δικαιοσύνης.
Επίσης ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα γίνει η κηδεία του, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για τα διαδικαστικά της μεταφοράς της σορού από τη Γεωργία στην Ελλάδα.

Ο 56χρονος δικηγόρος ήταν παντρεμένος και πατέρας μίας κόρης. Υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του 2009 στην Φθιώτιδα και επίσης υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις τελευταίες εκλογές (2014) με το συνδυασμό «Στερεά σε Νέα Τροχιά». Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λαμίας έως σήμερα.

Τα έτη 1996 – 2002 μέλος διαφόρων οικολογικών οργανώσεων. Μετά το 2001 μέλος του συντονιστικού οργάνου του «Ελληνικού Κοινωνικού Φόρουμ» στην Λαμία, τ. Γεν. Γραμματέας της Δικαστικής Επιτροπής της Ε.Ο.Χ.– τ. πρόεδρος και μέλος του ΔΣ του Ελλ. Ορειβατικού Συλλόγου Λαμίας και του «Ομίλου Φίλων Δάσους Λαμίας».

Επαγγελματικά αποφοίτησε το 1984 από την Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κύριο αντικείμενο νομικής ενασχόλησης η δικηγορία (δικαστηριακή και συμβουλευτική) από το 1986 με έμφαση στο αστικό, εργατικό και εμπορικό δίκαιο.

Πηγή: lamiareport.gr

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here