Χαροπαλεύει η νεαρή που βίασαν κτηνωδώς ημιθανή απο ναρκωτικά – Φέρει τατουάζ

Η γυναίκα που βρέθηκε πεταμένη στο δρόμο, στο Ζεφύρι, παραμένει διασωληνωμένη στο Γενικό Κρατικο Νοσοκομειο Νικαιας  και σε κρίσιμη κατάσταση, ομως διαπιστώθηκε ότι είχε κάνει  χρήση ναρκωτικών και αυτο ερμηνεύει το γιατί  δεν φαίνεται να προέβαλε αντισταση. Ο ιατροδικαστής δεν είδε δηλαδή σημάδια που να δείχνουν αντίσταση απο πλευράς της. Η  αστυνομία ακόμη δεν έχει καταφέρει να βρει τα στοιχεια της. Εικάζεται ότι οι βιαστές  εξαφάνισαν όλα τα προσωπικά της αντικείμενα επίτηδες.

Ειναι 25-30 ετών, πιθανόν Ρομά απο τη Βουλγαρία ή τη Ρουμάνια, ειναι ευτραφής και έχει τα μαλλιά βαμμένα κόκκινα, ενώ στο δεξιά ωμοπλάτη φέρει τατουάζ με αρχικά και μικρά σύμβολα. Εικάζουμε ότι δεν δίνουν φωτογραφία της στη δημοσιότητα για να την προστατεύσουν, παρότι έτσι θα αυξάνονταν κάθετα οι πιθανότητες για αναγνώριση και για να ειδοποιηθουν τυχόν συγγενείς. Πάντως δεν έχει δηλωθεί ως αγνοούμενη καμια νεαρή με τα χαρακτηριστικά της και το μόνο βέβαιο μέχρι στιγμής ειναι οτι δεν έχει ποινικο μητρώο.

Έχει ήδη ληφθεί  DNA απο τα νύχια και το σώμα της

Επειδή η εξέταση αίματος έδειξε ότι είχε προηγηθεί χρήση ναρκωτικων, δεν ξέρουν οι αστυνομικοί αν η γυναικα έκανε ηθελημένα χρήση και εν συνεχεια κάποιοι τη βιασαν και την πέταξαν στο δρόμο ή αν την ανάγκασαν να κανει χρήση ακριβώς για να μην προβάλει αντισταση. Επισης είναι πιθανό να έπεσε σε κώμα λόγω των ναρκωτικών και όχι λογω κακοποίησης απο το βιασμό.

Την βρήκαν περαστικοί σε δρομο στο Ζεφύρι γυρω στα μεσανυχτα

Εξετάζεται και υλικό απο τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής σε μια προσπάθεια  να αντλήθουν στοιχεία και από αυτό το πεδίο ερευνών.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here