Χαρίτσης: Ο ελληνικός λαός θα επικροτήσει για μια ακόμη φορά την προσπάθεια μας

Παρουσία του υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, του δημάρχου Αθηναίων, Γιώργου Καμίνη και πλήθους βουλευτών και πολιτών, πραγματοποιήθηκε η τελετή του καθαγιασμού των υδάτων, στη Δεξαμενή Αθηνών, στο Κολωνάκι, ενώ προηγήθηκε δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

«Το 2019 είναι μια σημαντική και κρίσιμη χρονιά για την Ευρώπη καθώς οι προοδευτικές δυνάμεις, που θέλουν να υπερασπιστούν την κοινωνική πλειοψηφία, θα κληθούν να δώσουν μια σκληρή μάχη απέναντι στις ξενοφοβικές και μισαλλόδοξες δυνάμεις, που σηκώνουν ξανά μετά από πάρα πολλά χρόνια. Είναι όμως και μια κρίσιμη χρονιά για την χώρα μας, καθώς η προσπάθεια για την ανάταση του λαού μας, μετά από την πάρα πολύ δύσκολη και επώδυνη μνημονιακή περίοδο, η προσπάθεια για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών πρέπει να συνεχιστεί, όπως επίσης και η προσπάθεια για την επαναφορά της ανάπτυξης με όρους αυτή την φορά περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και οικονομικής δικαιοσύνης», σημείωσε ο υπουργός.

«Είναι μια προσπάθεια που θα συνεχίσουμε με αποφασιστικότητα και είμαι βέβαιος ότι ο ελληνικός λαός θα την επικροτήσει για μια ακόμη φορά», κατέληξε.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here