Αρχική Πολιτισμός Χάρης Ρώμας: Η Μενδώνη έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει

Χάρης Ρώμας: Η Μενδώνη έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει

Ο ηθοποιός Χάρης Ρώμας  μίλησε στον ΑΝΤ1 για την υπόθεση Λιγνάδη και τους χειρισμούς της Λίνας Μενδώνη. Αναφερόμενος στην υπουργό Πολιτισμού ο Χάρης Ρώμας είπε χαρακτηριστικά: «Η υπουργός έχει παραιτηθεί και δεν το ξέρει. Στη συνείδηση όλων των ανθρώπων του πολιτισμού. Δεν την συμφέρει να μένει εκεί ως “σάκος του μποξ”». Όπως είπε ο ηθοποιός, πιστεύει ότι είναι τυπική διαδικασία πια να της ζητήσει την παραίτησή της και ο Πρωθυπουργός.

«Δεν έκανε και τα κατάλληλα πράγματα για να φτιάξει την εικόνα της, δεν ξέρω αν έχει θετικά να επιδείξει η θητεία της. Δεν έχει το πολιτικό ένστικτο να τοποθετηθεί σωστά» πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας που χρέωσε στην Υπουργό και δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς για τους καλλιτέχνες, όπως ότι αμείβονται με μαύρα.

Παράλληλα σχολίασε τη δήλωση της Υπουργού ότι εξαπατήθηκε με «θεατρική υποκρισία» από τον Δημήτρη Λιγνάδη, δήλωση την οποία χαρακτήρισε «λάθος», καθώς όπως είπε «είναι άλλο πράγμα η θεατρική υποκριτική κι άλλο η τέχνη της υποκρισίας. Την τέχνη της υποκρισίας οι πολιτικοί τη γνωρίζουν καλύτερα» πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τίποτα για την υπόθεση Λιγνάδη, την οποία χαρακτήρισε «κορυφή του παγόβουνου».

Τόνισε ακόμα ότι είναι η στιγμή να καθαρίσει ο τόπος και ότι οι ηθοποιοί ζητούν να σπάσει το “απόστημα” στο χώρο της τέχνης.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here