Χ. Αθανασίου: Οι δικαστές αντιστέκονται και θα αντιστέκονται

«Οι δικαστές αντιστέκονται και θα αντιστέκονται, είτε είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ  είτε η Ν.Δ., γιατί ο μόνος στόχος τους είναι η προάσπιση της δικαιοσύνης» δήλωσε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου.

«Αυτά τα νέα παιδιά που είναι σήμερα στην Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων δεν υπηρετούν τα κόμματα» ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Αθανασίου υποστήριξε ότι η κυβέρνηση με τις επιθέσεις της εναντίον της δικαιοσύνης αναζητεί «άλλοθι». «Προσπαθούν να πουν ότι η δικαιοσύνη βγάζει αποφάσεις υπέρ της εργοδοσίας ενώ ξέρουν ότι ο Άρειος Πάγος έχει δημιουργήσει με τις αποφάσεις του την πιο φιλεργατική νομολογία», είπε.

Ο ίδιος Αθανασίου διέψευσε ότι έδωσε χάρη σε έμπορο ναρκωτικών λέγοντας ότι υπήρξε ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου χαρίτων, την οποία ο ίδιος ως υπουργός υπέγραψε ως όφειλε και την παρέπεμψε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος ήταν ο μόνος αρμόδιος να δώσει χάρες. Όπως είπε ο συγκεκριμένος κρατούμενος αφέθηκε ελεύθερος όχι με εκείνη τη χάρη, αλλά αργότερα, με αποφάσεις των δικαστικών συμβουλίων.

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here