Θρίλερ με την εξαφάνιση του Ελληνα πρέσβη στη Βραζιλία-Ερευνες της αστυνομίας

Από την Δευτέρα έχει να δώσει σημεία ζωής, ο έλληνας πρέσβης στη Βραζιλία. Οπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Ρίο Ντε Τζανέιρο, έχει ξεκινήσει έρευνα για την τύχη του. 

Η βραζιλιάνικη αστυνομία αναφέρει ότι ο Κυριάκος Αμοιρίδης εθεάθη τελευταία φορά το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο, δεν αναφέρεται το μέρος.

Πηγή προσκείμενη στην ελληνική πρεσβεία, μιλώντας στην εφημερίδα Folha, είπε ότι η πρεσβεία ενημέρωσε την αστυνομία και το υπουργείο της Βραζιλίας, καθώς και το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Αξιωματούχος ανέφερε πως επικοινώνησε μέσω γραπτών μηνυμάτων με τον πρέσβη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, επισημαίνοντας πως «δεν ήταν βέβαιος ότι ήταν ο ίδιος που απαντούσε στα μηνύματα».

Δεύτερος αξιωματούχος μιλώντας στην εφημερίδα Folha δήλωσε: «Αναμένουμε τις βραζιλιάνικες αρχές».

Η σύζυγός του δήλωσε την εξαφάνισή του στην αστυνομία αφού δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί του.

Προς το παρόν ούτε η ελληνική πρεσβεία στη Μπραζίλια, ούτε το ελληνικό προξενείο στο Ρίο έχουν πραγματοποιήσει οποιοδήποτε επίσημο σχόλιο σχετικά με την υπόθεση.

Aξιωματούχος του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών σημείωνε πως ο κ. Αμοιρίδης, ο οποίος ήταν παντρεμένος με ένα παιδί, έκανε χρήση της άδειάς του για την χριστουγεννιάτικη περίοδο όταν εξαφανίστηκε, συμπληρώνοντας πως το κινητό τηλέφωνό του είναι απενεργοποιημένο.

Η αστυνομία καλεί όσους γνωρίζουν οποιαδήποτε πληροφορία να επικοινωνήσουν με την τηλεφωνική γραμμή (21) 2334-8823 e 2334-8835

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here