Μπερδεύτηκε ένας νυχτερινός συντάκτης του ΑΠΕ και απολύθηκε για τις κατά λάθος ύβρεις σε τίτλο

«Έρποντας και γλύφοντας σαν εκκρεμές, δίνοντας γη και ύδωρ, ανεβαίνεις ψηλά όπως η μαϊμού και μένεις μετά με την μπανάνα..».

Αυτός ο τίτλος σε τηλεγράφημα του ΑΠΕ για μετατάξεις και κρισεις στην Αεροπορία, έγινε αυτομάτως  viral στις 9 χτες το βράδυ. Μέσα σε λίγα λεπτά η είδηση κατέβηκε και το ΑΠΕ ζήτησε συγγνώμη ξεκαθαρίζοντας ότι επρόκειτο για λάθος συντάκτη, ο οποίος όχι μόνον απολύθηκε, αλλα απειλείται και με ποινικές κυρώσεις.

Οπως είπε ο ίδιος, που εργάζεται ως νυχτερινός συντάκτης -και μάλλον έτσι έχουν τα πράγματα και είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν υπήρχε κακή πρόθεση από πλευράς του- επειδή αναρτούσε ταυτόχρονα κειμενα στο προσωπικό του μπλογκ, μπερδεύτηκε και κατά λάθος έκανε copy paste σε τίτλο είδησης του ΑΠΕ δικό του κείμενο για το μπλογκ του. Δηλαδή ενώ η υπολοιπη είδηση για τις κρίσεις ήταν κανονική, στον τίτλο μπήκε κατά λάθος η προαναφερόμενη φράση που προοριζόταν για τίτλος σε άρθρο του συντάκτη στο προσωπικό του μπλογκ

Εντουτοις  το πρακτορείο θεωρώντας ότι τρώθηκε το κύρος του αποφάσισε να πάρει άμεσα και αυστηρά μέτρα, όπου πέραν της απολυσης συζητείται και η ποινική οδός.

Αυτό ήταν το τηλεγράφημα που αναρτήθηκε στις 20:52, πριν το αντιληφθεί η διεύθυνση και το κατεβάσει

Το ΑΠΕ ζήτησε συγγνώμη λίγη ώρα αργότερα

«Το ΑΠΕ-ΜΠΕ ζητά συγγνώμη από τους συνδρομητές του για τη δημοσίευση δήθεν ανακοίνωσης του ΓΕΑ, η οποία ουδεμία σχέση είχε με το ΓΕΑ και το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ήδη ελήφθησαν μέτρα για το απαράδεκτο αυτό γεγονός», ανέφερε η ανάρτηση-συγγνώμη του πρακτορείου λίγα λεπτά αργότερα.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here