Πάουλο Μπέντο: «Ευγενικός και μορφωμένος ο Κάιο Ζούνιορ»

Ο Πάουλο Μπέντο πριν συνεργαστεί με τον Ολυμπιακό ήταν στον πάγκο της Κρουζέιρο στην Βραζιλία και είχε τεθεί αντιμέτωπος με την Σαπεκοένσε και τον τεχνικό της Κάιο Ζούνιορ που ήταν μεταξύ των 71 θυμάτων στο αεροπορικό δυστύχημα στην Κολομβία που μετέφερε την αποστολή της ομάδας για τον τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα με την Ατλέτικο Νασιονάλ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού υπήρξε συμπαίκτης με τον Κάιο Ζούνιορ στη Γκιμαράες στην Πορτογαλία την περίοδο 1992-93 και ξαναβρέθηκαν αρκετά χρόνια μετά στην Βραζιλία ως αντίπαλοι τεχνικοί.

Ο Μπέντο μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα Record για τον Κάιο Ζούνιορ και συγκινημένος τόνισε:

«Ήταν ένα πολύ ήσυχο και προσιτό άτομο, ήταν ως παίκτης το ίδιο άτομο που συνάντησα αργότερα όταν βρεθήκαμε εκ νέου στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Ήταν πολύ ευγενικός, πολύ ηθικός και μορφωμένος. Ήταν επίσης ένας πολύ καλός συνάδελφος. Είχε επιστρέψει στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο και ήταν φανερό ότι το έκανε με ευχαρίστηση. Είχαμε ανταλλάξει εντυπώσεις για τις ομάδες μας και τις ζωές μας και ήταν πάντα πολύ φιλικός.

Η Σαπεκοένσε ήταν μία μικρή ομάδα που πέτυχε μεγάλα πράγματα αλλά όλοι σκεφτόμαστε τις οικογένειες των θυμάτων. Από την πλευρά μου μία ξεχωριστή κουβέντα για την οικογένεια του Κάιο, μακάρι να το ξεπεράσουν. Είναι κάτι πολύ θλιβερό…».

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here