Βενιζέλος : Υπονομευμένο από προσωπικές συμπεριφορές το ΠΑΣΟΚ

Μικρό εκλογικά και κοινοβουλευτικά, παραδέχτηκε ο κ. Βενιζέλος  ότι βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ, κατά την εναρκτήρια ομιλία του , την Παρασκευή, πρώτη μέρα του Συνεδρίου του κόμματος.   Ο κ. Βενιζέλος άφησε αιχμές  για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κόμμα χωρίς όμως να  κατονομάζει συγκεκριμένα πρόσωπα. Είπε ότι  «είναι  εγκαταλελειμμένο από στελέχη που διαμορφώθηκαν όχι μόνο πολιτικά, αλλά και κοινωνικά μέσα στο ΠΑΣΟΚ. Που ανυψώθηκαν, που τιμήθηκαν με σημαντικά έως κορυφαία κυβερνητικά, κοινοβουλευτικά και διοικητικά αξιώματα. Υπονομευμένο από προσωπικές συμπεριφορές».

Ωστόσο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι  σε μια περίοδο που όλοι λένε δεν υπάρχει αντιπολίτευση, «το ΠΑΣΟΚ είναι αυτό που απέναντι σε μια ασύμμετρη κυβέρνηση, ασκεί την δική του ασύμμετρη, ισχυρή, αποτελεσματική, πειστική αντιπολίτευση».

Για την χρονική στιγμή που βρίσκεται η χώρα, είπε οτι «η  συγκυρία είναι βαριά και κρίσιμη  ενώ δαπανήθηκε πολύτιμος εθνικός χρόνος με τη χώρα στριμωγμένη με την πλάτη στον τοίχο. »

«Αυτή είναι κατά πάσα πιθανότητα, είπε, εκτός εάν έχουμε τις επόμενες μέρες σημαντικές κοινοβουλευτικές εξελίξεις, η τελευταία παρουσία μου ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ και της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας σε παρόμοιες κοινοβουλευτικές διαδικασίες, καθώς το ΠΑΣΟΚ βαδίζει στην άμεση εκλογή από τη βάση του νέου Προέδρου του». Ανέφερε τέλος, ότι αύριο ( σ.σ. Σάββατο) θα εξηγήσει  και τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν να εγκαταλείψει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here