Μπριζίτ Μπαρντό: Υποκρίτριες, γελοίες όσες ηθοποιοί καταγγέλλουν σεξουαλική παρενόχληση

 

 

Η Μπριζίτ Μπαρντό ξαναχτύπησε. Μετά τις ρατσιστικές δηλώσεις της κατά του Ισλάμ και των Αράβων, που ζουν στη Γαλλία για τις οποίες έχει τιμωρηθεί με πρόστιμα αλλά και τη δημόσια στήριξη της στο ακροδεξιό κόμμα του Εθνικού Μέτωπου, αυτή τη φορά θεώρησε σωστό να παρέμβει με αφορμή τις καταγγελίες γυναικών για σεξουαλική παρενόχληση και να επιτεθεί στο κίνημα  #MeToo.

 

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό περιοδικό Paris Match, η Γαλλίδα ηθοποιός ερωτήθηκε τι πιστεύει για τις ηθοποιούς που καταγγέλουν τον εκτεταμένο χαρακτήρα των περιστατικών σεξουαλικής παρενόχλησης στην κινηματογραφική βιομηχανία.

«Στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι υποκρίτριες, γελοίες και αδιάφορες», σημείωσε χαρακτηριστικά η 83χρονη ηθοποιός και πρόσθεσε: «Υπάρχουν πολλές ηθοποιοί που φλερτάρουν με τους παραγωγούς, ώστε να πάρουν έναν ρόλο».

Επίσης, ανέφερε ότι συχνά υπάρχει από πίσω δίψα για δημοσιότητα, τονίζοντας ότι «για να γίνει ντόρος για αυτές, αναφέρουν ότι έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης». «Στη πραγματικότητα, αντί αυτό να της ωφελεί, τους κάνει κακό», συμπλήρωσε.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης, η Μπαρντό δήλωσε ότι απολάμβανε την προσοχή που έπαιρνε, όταν ήταν νεότερη και δούλευε στην κινηματογραφική βιομηχανία. «Εγώ δεν υπήρξα ποτέ θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και μου άρεσε όταν μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη ή ότι έχω ωραία πίσω όψη», ανέφερε χαρακτηριστικά, χαρακτηρίζοντας «ωραία» τέτοιου είδους κομπλιμέντα.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here