Αυτοκτόνησε επειδή τον απέλυσαν ο εργάτης στην ΑΕΚ – Δεν ήταν ατύχημα

Συγκλονιστικά στοιχεία ήρθαν στο φως, όταν ο ιατροδικαστής που εξέταζε νεκρό από «εργατικοόατύχημα» στο εργοτάξιο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, βρήκε μέσα στο χεράκι του άτυχου άνδρα σημείωμα αυτοκτονίας.

Ο 60χρονος εργάτης έπεσε επίτηδες από τη σκαλωσιά, γιατί την προηγουμένη ημέρα του είχε γνωστοποιηθεί η απόλυσή του.

Παρότι εξαρχής παρουσιαζόταν ως εργατικό ατύχημα, αυτόπτες μάρτυρες εξαρχής αποκαλύπτεται τώρα πως είχαν πει ότι  ο 60χρονος ανέβηκε στον βορειοδυτικό πυλώνα και έπεσε στο κενό.

Ο άνδρας είχε δυο παιδιά.

Στο σημείωμα ανέφερε τα αίτια της αυτοκτονίας του.

Οι εργασίες στο γήπεδο της ΑΕΚ σταμάτησαν μετά το τραγικό περιστατικό ούτως ή άλλως και προτου ξεκαθαριστεί ότι ο άνθρωπος αυτοκτόνησε απο απελπισία.

Σήμερα Τρίτη στο εργοτάξιο πραγματοποιήθηκε στάση εργασίας και γενική συνέλευση των εργατών, με απόφαση του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδικάτου, «το εργοτάξιο νέκρωσε και οι εργαζόμενοι με την καθολική συμμετοχή τους έδειξαν πως δεν σκύβουν το κεφάλι μπροστά στις απειλές της εργοδοσίας. Μέσα από συζήτηση στη ζωντανή και μαζική γενική συνέλευση, οι εργαζόμενοι μαζί με το Συνδικάτο αποφάσισαν τη συνέχιση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων πολύμορφα.»

Η κηδεία του άτυχου άντρα πραγματοποιήθηκε χθες

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here