Αυτοδικία Γιαννιτσών: Ο πατέρας του δράστη ζήτησε συγγνώμη αλλά ο πατέρας της 20χρονης πάτησε με το αυτοκίνητό του το δράστη

Ο 38χρονος ερωτευμένος άνδρας σκότωσε τη γιαγιά της 20χρονης κοπέλας που αγαπούσε και τραυμάτισε με καραμπίνα στο χέρι της την αδελφή της, πιθανόν τα σκάγια να βρήκανε και  να τραυμάτισαν επιδερμικά  και τον παππού της οικογένειας. Όμως ενώ μέχρι χτες ξέραμε ότι ο πατέρας με δυο φίλους του πρόλαβε τον δράστη και παρότι ο τελευταίος είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι,  εν βρασμώ ψυχής άρχισε να τον χτυπάει, σήμερα έγινε γνωστό ότι ο πατέρας και οι φίλοι πάτησαν τον 38χρονο και με το αυτοκίνητο.

«Είπα ότι του έσπασα το όπλο στο κεφάλι και ότι έπρεπε να του διαλύσω το κρανίο κανονικά αλλά τι να κάνω… Έπρεπε το κεφάλι να του το βγάλω όχι να φρενάρω με τη ρόδα στα πλευρά», είπε ο ίδιος ο πατέρας της Κικής στους δημοσιογράφους.

Ο 48χρονος και οι δύο φίλοι αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, γιατί ως ένα βαθμό έγινε δεκτό το ελαφρυντικό του βρασμού ψυχής και γιατί κρίθηκε οτι έπρεπε να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του, αλλά και κάποιος  να φροντίσει την 22 ετών κόρη που έχει τραυματισθεί στο χέρι και νοσηλεύεται. Όμως οι κατηγορίες ενώ αρχικά ήταν «επικίνδυνες σωματικές βλάβες» μετατράπηκαν σε κακούργημα, και συγκεκριμένα σε «σκοπούμενες βαριές σωματικές βλάβες». Λόγω της ψυχικής κατάστασης του 48χρονου πατέρα που είχε μόλις δολοφονηθεί η μητέρα και είχε απειληθεί η ζωή των δύο κοριτσιών του, η κατηγορία που απαγγέλθηκε δεν ήταν απόπειρα ανθρωποκτονίας  -κάτι που τυπικά και ουσιαστικά θα άρμοζε αφού όχι μόνον χτύπησε τον αυτοπυροβολημένο με την καραμπίνα αλλά φέρεται και να τον πάτησε με το αυτοκινητο.

Ο πατέρας του 38χρονου εν τω μεταξυ, είπε:

«Δεν ξέρω αν έφτασε στο σημείο να τους πυροβολήσει και πως έγινε. Ξέρω όμως ότι το παιδί μου ήταν ήσυχο. Κάτι του κάνανε. Τον πατήσανε με το αυτοκίνητο, του σπάσανε τα πλευρά. Δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω τίποτα με σιγουριά γιατί αν ήμουνα κι εγώ στη θέση του πατέρα της Κικής δεν ξέρω τι θα έκανα. Τον είδα που έφυγε φορτσάτος με το αυτοκίνητο και μετά από μισή ώρα, ήρθε ένας φίλος του και λέει «πυροβόλησε ο τάδε». Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια της Κικής».
Την ίδια ώρα η 20χρονη Κική βρέθηκε σήμερα έξω από τον ανακριτή Γιαννιτσών και για να δει τον πατέρα της που απολογήθηκε.

«Είμαι πολύ περήφανη για τον πατέρα μου που στάθηκε δίπλα μας και διατήρησε και ο ίδιος την ψυχραιμία του και ήταν όλη την ώρα κοντά μας. Μόνος του αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει ο δράστης, μάλλον κατάλαβε τι έκανε. Απ΄ ό,τι φαίνεται δεν είχε τα μυαλά του στη θέση του, είχε θέματα ψυχολογικά», ανέφερε η νεαρή με την οποία ήτα ερωτευμένος ο δράστης.

Πα
Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here