Αύριο ξανά στα περίπτερα η «Μακεδονία»

Ξανακυκλοφορεί ως εβδομαδιαίο φύλλο η «Μακεδονία», μια εφημερίδα που υπήρχε από το 1911, όταν πρωτοεκδόθηκε τότε απο τον Κωνσταντίνο Βελλίδη και την αφάνισε η κρίση του Τύπου και η κριση γενικως -έκλεισε πριν απο ένα χρόνο όπως και «Θεσσαλονίκη».

Εν συνεχεία  24 από τους εργαζόμενους στο δημοσιογραφικό συγκρότημα της «Μακεδονίας» εξασφάλισαν το δικαίωμα χρήσης των τίτλων των δύο εφημερίδων της Θεσσαλονίκης με αντάλλαγμα τμήμα των δεδουλευμένων που τους όφειλε η επιχείρηση. Στη συνέχεια δημιούργησαν μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ), η οποία με τη σειρά της εξασφάλισε τη σύμπραξη 20 επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στο Βορειοελλαδικό χώρο.

Από τη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουλίου εκλέχθηκε το 11μελές διοικητικό συμβούλιο της νέας εταιρείας που θα επανεκδόσει την εφημερίδα «Μακεδονία»

Συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Βασίλης Τακάς, πρόεδρος, Μιχάλης Αλεξανδρίδης, εκτελεστικός αντιπρόεδρος, εκδότης, διευθυντής έκδοσης, Χασδάι Καπόν, αντιπρόεδρος, Λεωνίδας Φάκας, αντιπρόεδρος, Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, διευθύνων σύμβουλος.

Μέλη θα είναι οι: Γιάννης Μασούτης, πρόεδρος ΕΒΕΘ, Θανάσης Σαββάκης, πρόεδρος ΣΒΒΕ, Γιώργος Κωνσταντόπουλος, πρόεδρος ΣΕΒΕ, Γιώργος Μπίκας, πρόεδρος Επιμελητηρίου Ημαθίας, Παναγιώτης Μενεξόπουλος, γενικός γραμματέας ΕΒΕΘ, Σταύρος Κουμεντάκης, δικηγόρος, νομικός σύμβουλος της εταιρίας.

 

Print Friendly, PDF & Email

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here